Tähän tulee aikanaan ROKin kulttuurisivut, kunhan ekaks saadaan värvättyä kulttuuritoimittaja.
naamioROKnaamio
vasenkulttuurioikea

ROKin Kotisivut ETSII KULTTUURISIVUISTA vastaavaa TOIMITTAJAA:
Apulaisia vastaavalle toimittajalle toki löytyisi jo muutama.
ROKin kotisivut jatkaa laajenemistaan. Päätoimittajan(Jusa), futistoimittajan(Jani) ja historia/arkeologia-toimittajan(Mikko) lisäksi kaipaamme älyllisesti nuo
noitarekkaaseen henkilökuntaamme apuvoimia. Nyt laajennamme kotisivuja kulttuuriin. Palkkaus on aivan sama kuin kaikilla muillakin ROKin toimihenkilöillä eli nolla €uroa kuussa. Tosin joskus, jos hyvä tsäkä käy, niin voi saada tekemisistään palautetta rokilaisilta, mutta sekin palaute tulee sitten ihan omien ansioidensa mukaan.
Jonkinlainen ymmärtämys kulttuurista katsotaan tietenkin eduksballeti. Toisaalta innostuneisuus, oma-aloitteisuus ja erityisesti delekointikyky voi korvata asiantuntemuksen. Parempi molempi.
Tietoteknii
kasta ei tarvitse ymmärtää yhtikäs mitään. Välttävä kirjoitustaito riittää.
Paikan etuina ovat lisäksi liukuva työaika, taiteellinen luova työ, vapaat kädet kulttuurisivun suhteen ja olematon verotus. Eikä siinä vielä kaikki. Koko maailmalla on mahdollisuus nähdä hengesaxntuotteesi internetissä. Myös teillä muilla rokilaisilla olisi mahdollisuus nähdä nämä uudet tulevat kulttuurisivut, jos te vain jaksaisitte niitä selailla.
Paikka täytetään heti, kun sopiva ehdokas löytyy. 

  - jusa -
hakemuksen voi lähettää
tästä !