Tämä sivu on päivitetty 30.4.2020
Pyöräilyn reittiopas
sääSÄÄ 5vrk
Auringon nousu- ja laskuajat
Foreca sade 3vrk
Foreca tuntiennuste
ROK Bikers Jalan ja Pyörällä(Liikenneturva)

Fillaristin liikennesäännöt
KilometrikisaRubiinin OlutKlubi osallistuu Kilometrikisaan neljällä joukkueella ROK Bikers, ROK Bikers2 ROK Bikers 3, ROK Bikers Ö.


Kaikki ovat tervetulleita mukaan lenkeille !
Ajellaan usein sopimuksen mukaan, joten lenkit voivat olla milloin tahansa. Kysele ja/tai ehdota omia aikataulujasi. Lähtöpaikka Rubiinin edessä.


 
ROKin pyöräilyTarmo
Fillari-Mikko
VKilometrikisaappuaaton jälkeen heti keskiyöllä klo 00:00 alkaa Kilometrikisa.

Olisiko vapaaehtoisia kisaajia ROKin joukkueisiin? Ottakaa yhteyttä Jusaan tai johonkin toiseen ROKin kilometrikisaajaan.

Jos et vielä kuulu mihinkään joukkueeseen, merkkaa silti kilometrisi vaikkapa ruutupaperille muistiin. Yritetään liittää sinut johonkin joukkueeseen tai perustaa sinulle uusi joukkue, jotta saadaan kilometrisi ROKin piikkiin. Kisakilometrejä nimittäin pystyy merkitsemään jälkikäteenkin.

Ensinmäinen n.10 km lenkki ajettaisiin Rubiini pääoven edestä heti 1.toukokuuta Kilometrikisan alettua klo 00:00 siis keskiyöllä heti Vappuaaton loputtua.
Vappupäivänä lähdetään uudestaan toistaiseksi tuntemattomaan päämäärään klo 10:00 Rubiinin edestä.

KILOMETRIKISA alkaa 1.5.2020 klo 00:00
Oletko valmis ?
kilometrikisa
ROKin suurin fyysinen ponnistus KILOMETRIKISA alkaa 1.5.2019. ROK Bikers on sijoittunut neljä kertaa kisassa kolmanneksi(v2015...2018). Vuosina 2017 ja 2018 Kilometrikisassa on ollut mukana myös kakkosjoukkue ja vuonna 2019 ja myöskin tänävuonna mukana on peräti neljä joukkuetta.
  Vuonna 2019 parhaiten sijoittunut ROKin joukkue ylsi neljännelle sijalle. Tänä vuonna on tavoitteena on päästä jälleen mitalikantaan. Viimevuonna myös kakkosjoukkue pärjäsi mainiosti sijoittuen 16:ksi, mutta sitten ei olekkaan ollut hirveästi tunkua.
ASIAAN:
ROK Bikers tarvitsee pyöräilijöitä ! Ykkös joukkue ajaa kilpaa. Kakkosjoukkuekin harrastaa pyöräilyä ihan oikeasti. Kolmosjoukkueesta ei vielä oikein tiedä. Sitten vielä Ö-joukkue, jossa ajajat lupaavat ajaa kisan aikana vähintään yhden kilometrin, jotta saavat nimensä listaan ja ovat näin osallistuneet.

Kisassa on 145 vuorokautta(1.5. ... 22.9.2019).
Halukkuutesi Kilometrikisaan voit ilmoittaa Jusalle.

Jos et aikaisemmin tiennyt, niin pyöräily ja uinti ovat nivelystävällisimpiä urheilulajeja, joita voi harrastaa varhaislapsuudesta pitkälle vanhuuteen asti. 
Tutkimus: Liikunnan aloittaminen kannattaa myös keski-ikäisenä
tauko paikalla

Yhteistyökumppanit

ROK logo

Rubbana

Kavaljeeri

Siltamaen Apteekki

Vaasan

  jopotytto_2


jopotytto_1


Cyclepath