Rubiinin OlutKlubi  Päivitetty 4.5.2017
Rubiinin_OlutKlubi


Tulevat tapahtumat
ilmoitetaan pääsääntöisesti etusivulla
!


Tapahtuu kaiken aikaa !
ROKin pyöräilijät järjestää kesäaikaan pyörälenkkejä, -tapahtumia ja -kiertoajeluita n. 3 x viikossa. Lisätietoja ROK Bikersien sivuilta.

ROKilla on menossa jännittavä lintujen bongaus-"kilpailu".
Tutustu ROKin bongaukseen>>>

Suurten urheilutapahtumien aikana ROKin TV-kisastudio kokoontuu Rubbanaan kannustamaan suosikkinsa voittoon.

miettiäTIETOKILPAILU !
Sunnuntai-iltojen ratoksi ROK alkaa järjestää tietokilpailuja Rubiinissa.
Ensimmäinen kisa on 1.2. klo 17.30. Parhaiten tietäneet tai arvanneet palkitaan.
No nyt se vihdoin tapahtuu !
Sunnuntaina ratkaistaan kuka oikeasti on Rubbanan tietoviisas.
Tähän asti tietoviisaita on ollut ihan liikaa.


pelejä
Texas Hold'em tiistaisin klo 18:00
Darts keskiviikkoisin klo 18:30
Bingo torstaisin klo 18:00
Tietokilpailu sunnuntaisin klo 17:30


yhteistyökumppanit

Rubiini

TSHair

Vaasan

Kavaljeeri
AIEMMIN TAPAHTUNUTTA: 
(
Käy vilkaisemassa myös kuvia tapahtumista>>> )

WappuNaamiaiset La 29.4. - klo 16
kuvat>>>
Kuka puuttui geimeistä ? Kuka ei ollut bileissä ? Tsigatgaa mitä oli peleissä. Mata Hari ja Monte Christon Kreivitär.
(Tämä oli toki vain nettitoimituksen vaatimaton arvaus asuista. Virhearviointi naamiaisasusta sallittakoon sillä edellytyksellä, että turpaansaannilla saa asiat anteeksi.)
Eniwei, iihania naisia !
Naumijaeset
kaljaa
Ruokailu klo 17        3€
- nakit & salaatti
- perunasalaatti
- kinkku-makaroonisalaatti
kuohari
pallojaArpajaisettanssi
Leikkejä
Paras asu palkitaan


ROK'in Milano !
 ROKin iskuryhmä
Sarjassa Miehemme ja Naisemme mualimalla
San Siro Stadium
ROKin ystävyysseura Italiassa, Milanossa eli San Siron Stadionin Olutkerho järjesti ROKin lähetystölle pienimuotoisen mutta lämpimän tapaamisen Stadionillaan.
  San Siron Stadionin Olutkerhon 78 000 ystävyysseuralaistamme osoittivat suosiota ROKin erittäin arvovaltaiselle lähetystölle, seisaaltaan täyttä kurkkua
huutaen kokonaiset 90 minuuttia.
  Ohjelmaakin oli. Olutkerhon vaatimattomat, mutta sitäkin innokkaammat potkupallojoukkueet AC ja Inter pelasivat italialaiseen tapaan kiihkeän ja kovatasoisen ystävyysottelun.  Oluttakin oli - "Oi jospa oisit ollut muukaana!"
 
(Yksityiskohtaisempaa tietoa matkasta saat vain reissussa rähjääntyneiltä. Ei niitä voi tähän kirjoittaa.)


LaskiaisriehaLASKIAINEN 2017

Laskiasen Talvirieha oli onnistunut tapaus. Porukkaakin ilmiintyi paikalle ihan mukavasti. Olikohan meitä yli tusina. Mäkeä laskettiin. Kisattiin pulkan vetoviestissä, raa'an kananmunan heitossa, pelattiin petankia ja nautittiin eväistä. Laskiaisen kruunasi Rubiinin tarjoama herkullinen hernekeitto, joka riehumisen jälkeen kyllä maistui.

  Kiitoksia kaikille osallistujille !

Kuvia riehast>>>

Kalevalan päivä 28.2.
  Kalevalan päivä 28.2. ja myöskin Naistenpäivä 8.3. menivät jo ohi. Molemmat päivät on huomioitu kiitos Jassun !
  ROK Walkersin Jassu kävi ROKin edustajana, antamassa kukkia eräälle Suomen historian merkittävimmän naisen Larin Paraske:n patsaalle Hakasalmen puistossa, Etu-Töölössä.
  Jos joku meistä on liian nuori, ettei muista tai ymmärrä, kuka oli Larin Paraske(8. tammikuuta 1834 -  3. tammikuuta 1904), niin KVG ! Sen lyhenteen liian nuoret ja Facebook-hörhöt ymmärtävät.

Lyhyesti:  Jälkimaailma tuntee vain murto-osan suullisena perinteenä eläneen "kalevalaisen" runouden laulajista. Heistä kaikkein huomattavin on inkeriläistä syntyperää oleva Larin Paraske, jolta on pantu muistiin suurin säemäärä.Larin Paraske Sekä kertovissa että lyyrisissä runoissaan Larin Paraske toisaalta kommentoi naisnäkökulmasta perhesuhteita ja elämää yleensä, toisaalta pohdiskeli laulun merkitystä. Dramaattinen ristiriita hänen sisäisen elämänsä rikkauden ja hänen ulkonaisen elämänsä köyhyyden välillä on puhutellut jälkimaailmaa. Larin Paraskea kuulivat monet Kalevalasta innoitusta hakeneet taiteilijat, muun muassa Jean Sibelius.
Larin ParaskePatsaan teksti:
SUOMALAISELLE TALONPOIKAISNAISELLE
KANSANRUNOUDEN JA KANSANTIETOUDEN
TAITAJALLE JA TALLENTAJALLE
kuva: Jassu
  Kalevalaseura käy vuosittain Kalevalan päivänä laskemassa seremoniallisesti seppeleen Elias Lönrothin patsaalle. Elias oli yksi monista suomalaisen sivistyneistön runonkerääjistä. Lönroth lopulta kasasi kansanperinteestä Suomen kansalliseeppoksen, Kalevalan eli sen kirjan. Toki se oli merkittävä teko. Kirjana Kalevala on kuitenkin epäonnistunut. Eihän siitä kukaan selväjärkinen ymmärrä yhtään mitään. Runoilijat siitä kai jotain tajuavat ja itseään sivistyneistöksi sanovat, ovat siitä jotain ymmärtävinään.
  Kalevalarunot oli tarkoitettu laulettavaksi ja muistettaviksi ja kuunneltaviksi live-esityksinä iltamyöhään päreen valossa. Tosin eiväthän runonlaulajatkaan voi muistaa kymmeniä tuhansia säkeitä ulkoa. Mutta he muistivat tarinan juonen ja lauloivat sen joka kerta ehkä hieman erilailla ja samalla tarina eli ja kehittyi, loistavia runonlaulajia ja taiteilijoita, kun olivat.
  Runonlaulajat siirsivät satuja, tarinoita, legendoja, historiaa ja perinteita satojen sukupolvien takaa aivan nykyhetkiin asti. He eivät olisi osanneetkaan kirjoittaa tarinoita muistiin, mutta he osasivat laulaa ja laulaen ne legendat oli tarkoituskin siirtää sukupolvelta toiselle.
  Elias ansaitsee oman patsaansa, mutta Kalevalan päivä kukkaset ansaitsee 'Runonlaulajien patsas', jossa on kuvattuna viimeisistä runonlaulajista merkittävin. Suomalainen Inkeristä Larin Paraske.
  Oikeaan paikkaan veit kukkaset Jassu ! Kerrassan HIENOA !
Lähteet:   Jassu,  Kansallisbiografia Larin Paraske ,   Wikipedia Larin Paraske

Sarjassa ROKilaiset mualimalla:joulupalmu
HYVÄÄ JOULUA ja
ONNELLISTA
UUTTA VUOTTA
ROKilaisille
joulupalmun alta Thaimaasta !
joulutonttujatonttuja jouluna
Thaimaalaisia joulutonttuja.
Mikko pyytää kertomaan terveiset kaikille ROKilaisille lämpimästä Thaimaasta. Asteita n. 32-35.

Rokin pikkujoulut 10.12. klo 17.00 Rubiinissa !
Glögi, ruoka, ruokajuoma, torttukahvit, musiikkia.
tonttuLahjan tuoja (min 5 €) saa lahjan.
Kukahan se onkaan se Joulupukki ?
Pikkujoululippuja saa
PikkujoulutRubiinista jäsenille 10 € ja muille 16 €.
7.12.2016 keskiviikko on viimeinen päivä jolloinka lippuja voi vielä ostaa. Torstaina Honkku menee ostettujen lippujen perusteella hankkimaan ateriatarvikkeet kekkereihin ja sitten Lauantaina klo 17 rävähtävät bileet käyntiin !

10v.
Kuvia 10v. bileistä !>>>

ROK 10v.

TeatteriTEATTERIIN !      
ROK kävi teatterissa. 20 lippua Kaupunginteatterin Pengerkadun näyttämölle, Pengerkatu 11.
Esitys on Ulla Tapanisen, come-back komediaa, Lava-ammuntaa V. Ohjannut Raila Leppäkoski, esiintyjinä Ulla Tapaninen (yksin).
Aika klo 19.00, 19.10.2016, keskiviikko.
Liput maksoivat vain 15 € (ROK sponsaa).
  LUE Lisää >>>

20161002_17kmROK Bikersin FUNCLUB kävi saattamassa "herot" matkaan
RUSKARETKI
Sunnuntaina 2.10. klo 12:00 20161002_17kmajettiin fillareilla ruskaretki. Vantaajoenvartta pitkin Vanhaankaupunkiin. Ruskaa oli, vaikka se ei ollut vielä ihan parhaimmillaan, mutta joenvarsireitti on kaunis ja mukava ajella. Kapeaa hiekkatietä matka edistyi leppoisasti alajuoksuun, kunnes saavuimme perille Vantaajoen alajuoksulle.
  Koskenrannassa vietettiinkin sitten kunnon varikkopysähdys. Aikaa vierähti mukavasti terassilla istuskellen yli tunti. Mikäs oli istuskellessa, kun sää oli kaunis ja Aurinko paistoi lämpimästi.  Terassin vieritse pauhasi Vanhankaupunginkoski tai mikä lie
nimeltään. Koskella kalasti vielä muutama lintu. 20161002_17kmTiiroja, sorsia ja lokkeja sekä muutama ihminenkin.   Aikamme lörpöteltyämme läksimme kotimatkalle ja ajelimme Vantaajoenvartta pitkin kotiin Rubiiniin.
  Mukava reissu. Matkaa kertyi Päiville, Mikolle, Kaitsulle ja Jusalle 17 km.
  Harmi, ettei useampi päässyt omien kiireidensä takia mukaan. Tekosyitä löytyi paljon. Yhdellä oli käsi poikki, toinen oli lapsenlapsen futismatsissa, kolmas oli risteilyllä Saksassa kissanritiäisissä. Onneksi löytyi myös päteviä syitä. Osa oli rehellisesti ryyppäämässä, osa oli nukkunut pommiin ja joitain siis vain evvvk ! 

DartsMrj

Tapulin Darts Team kutsuu Rubiinin heittäjät kuukausikisaan la 1.10. klo 15 Tapulin Mestariin.

Ollaan lähdössä porukalla ja kyytiäkin on tarjolla Rubiinista Tapuliin.

Ilmoittaudu Merjalle ke 28.9. mennessä.

Sarjassa ROKilaiset mualimalla:
29.9 2016   
Nigel,  Irlanti, Portlaoise, Wellcome inn.
Miehemme maailmalla

Rubiinin OlutKlubille Pronssia !
Rubiinin OlutKlubin ikioma Kilometrikisa edustusjoukkue ROK Bikers sijoittui valtakunnallisessa Kilometrikisassa kolmanneksi. ROKin joukkueessa pyöräilivät Sirpa, Päivi, Kaitsu, Masa ja Jusa 
  Kisan voitti jälleen kerran Utajärven Pantterit, vaikka Pyöräilyn Vuoksi tarjosikin tänä vuonna kovan vastuksen. ROK Bikers taisteli rajusti Cygling Brothersin kanssa kolmannesta sijasta ja onnistui loppukirinsä ansiosta tällä kertaa voittamaan viimevuotisen hopeajoukkueen.
  Pronssi tuli Kilometrikisan kovatasoisimmassa sarjassa, Piensarjassa oli 2204 joukkuetta.
  ROKilaisista myös Mikko osallistui Kilometrikisaan Lonelyriders joukkueessa. Sijoitus ei ollut hyvä(koska joukkueessa oli vain yksi polkija), mutta kilometrimäärä oli.
 

ROK Bikers onnittelee Utajärven Pantterita voitosta !
On siinä kova jengi !

Lopputulokset:
Lopputulokset 2016

Pihlajasaaressa 10.9. Lauantaina 10.9. ROKin jäsenille kutsu Pihlajasaareen. Kari ja Kikka kutsuivat kesäkauden päättäjäisiin !
TULE PAIKALLE !
Kari lupasi kuskata mantereelle yöllä, kun viimeinen lautta on jo mennyt.
Pihlajasaaressa 10.9.

Tour Siltamäkile Tour
Siltamäki 2016

3.9. Lauantai klo 11:00   Perjantai-iltana sääennuste lupasi, jotta sade alkaa kello 12. Lauantai aamuna sääennuste lupasi, jotta sade alkaa kello 13. Sade ei haitannut tämän vuoden Touria ja muutenkin oli mukava pilvipoutainen ja lämmin sää.
  SI-SU-lenkki alkoi  klo 11. Lenkille ilmottautui mukavasti peräti 11 innokasta pyöräilijää.
  Lenkki lähti mainiosti liikkeelle ja Ankkalammen jälkeen pääsimme vaativalle Keravajokiosuudelle. Rantaosuus oli kapea ja sillä oli paljon pikkujyrkkiä nyppylöitä. Koko porukka selvitti ne näppärästi ja matka jatkui Tapaninkyläntielle. Tapaninkyläntieltä käännyimme Suutarilantielle. Kauriinpolunpäässä alitimme Suutarilantien Lestimäen puolelle. Suutarilan peruskoulun jälkeen pääsimme Siltakylän "aarniometsään". Lyhtytien kautta pääsimme Lasinpuhaltajantielle ja varikkopysähdykselle. Tässä meillä oli hetki aikaa jaaritella ja puhua oikeata asiaakin. Mukavaa oli ja juttua riitti.
  Matka jatkui Starkin-tunnelin kautta Kehä III:n ali Tikkurilan puolelle. Kehä III:n "väärällä puolella" ajeltuamme palasimme Keravajokea pitkin kotiin "susirajan'' sisäpuolelle. Matkalla pysähdyimme vielä nauttimaan ROK Bikersin tarjoamia kypsiä aronia-marjoja. Marjat eivät tehneet kovin hyvin kauppaansa, vaikka ovatkin kuulemma oikein terveellisiä vitamiinipommeja.
Aronia
  Sateenkaarisillan kautta jatkoimme matkaa Vanhan Myllyn ja Ankkalammen kautta kotiin Rubiiniin.
  Kotona Rubiinissa nautimme ROKin ja Rubinin tarjoamista pullakahveista.


ROK Neppiskisat lauantaina 27.8.2016
  ROKin Neppiskisat käynnistyivät perinteisesti Rubiinin terassilta, jossa tehtiin vielä viimeiset viritykset ja tuunaukset kisa-autoihin.
  Onneksi porukalta löytyi nastoja ja leikkuuvälineitä, joilla autoon sai vielä viime hetkellä tarpeen mukaan kevennystä ja painoa.Neppis

  Päivä oli tuulinen, jopa myrskyisä, mutta rata saatiin nopeasti tehtyä. Jouduimme kyllä luopumaan alkuperäisen suunnitelman siltamuodostelmista, koska tuulen ja kuivan hiekan takia emme saaneet niitä kestämään.
  Kisaan lähti 7 vakioluokan autoa ja 6 tuunattua autoa. Tuunatut starttasivat ensin, mutta heti perään lähdettiin myös vakkareilla kisaan. Kisa toteutettiin siis yhteislähtönä kahdessa eri sarjassa.
  Kierroksia ajettiin 2 ja voiton molemmissa sarjoissa vei Jari. Hyvänä kakkosena molemmissa sarjoissa oli Visa ja samoin kolmas sija meni molemmissa sarjoissa Jukille.
  NeppisVoisiko tästä päätellä, että nämä kaverit ovat nepanneet ennenkin.

  Kisakatsomon pääkatsomo oli koko kisan ajan täynnä aktiivista formulakansaa ja tarjoilukin pelasi alueella hyvin. Fiilis ja kannustus oli siis kohdillaan.
  Ensi vuonna suunnitteilla uudestaan ja miksei jo useampana osakisanakin…

      - Merja
Tulokset kokonaisuudessaan                                                                         kuvia>>>
Tuunatut:
1.       Jari
2.       Visa
3.       Juki
4.       Masi
5.       Satu
6.       Päivi

Vakkarit:
1.       Jari
2.       Visa
3.       Juki
4.       Satu
5.       Merja
6.       Päivi
7.       Jarmo

KALASTUSKILPAILU 2016Ahvena
23.7. klo 14 ROKin Kalastuskilpailu.
Juu, ROKin (jo viides) vuotuinen kalastuskisa pidettiin 23.7. ja rannalla nähtiin n. tusinan verran innokkaita kalannarraajia. Voittajan on helppo hymyillä"Onkohan näitä koukkuja edes teroitettu koskaan..?" kyseli Merja, mutta eipä aikaakaan, kun hän jo kiskoi rannalle komean lahnan. Kala oli siis kisan ensimmäinen ja jäi myös isoimmaksi - 30cm!! Tapsa sai narrattua ahvenen ja sekä Merja, että Tapsa olivat ihan hilkulla saada myös toisen kalan, mutta nuo peijoonit onnistuivat viime hetkellä rimpuilemaan itsensä takaisin veteen. Jaska sen sijaan joutui jopa rimpuilemaan itsensä takaisin kuivalle maalle, kun joen rantapenkka tekikin hänelle tepposet... "Tehollista peliaikaa" oli jäljellä kolme minuuttia, kun Jarikin sai vielä kalan ylös. Kyseessä oli noin tikkuaskin mittainen kiiski. Koska lajipisteitä ei päästy jakamaan, tuli Merjasta kisan voittaja (eka ja isoin). Tapsa ja Jari sijoittuivat siis toiseksi ja kolmanneksi. Kuvia kisasta >>>  - jp

Ma 18.7.UUSI YRITYS PIHLAJASAAREEN !!
(säävaraus)
Ei ennakkomaksui tai mitään... ilmottautua voit tiskille, jos haluu...  Jokainen maksaa matkansa ite !!
Voi tulla myös suoraan Merisatamaan klo 12:30
SireeniKesä on kauneimmillaan ! Nautitaan siitä !
On aika miettiä matkaa Pihlajasaareen. Moikataan Karia ja Kikkaa sekä vietetään ihana päivä meriStadin helmessä Pihliksessä.
Lautta

Yhdistetään Kulttuuri ja Kuntoilu !
KirjastofillariLauantaina: Koillisten kirjastojen keväinen pyöräretki 21.5.
Tämä on mukava 10 km lenkki, jolle voivat osallistua kaikenikäiset ja -kuntoiset !
Tämä on mahtava tilaisuus aloittaa terveellinen pyöräilyharrastus.

LUE LISÄÄ KIRJASTOKIERROKSESTA >>>

Kirjastokierroksen lähtö on 11.30 Tapanilan kirjastolta (Hiidenkiventie 21)   
ROKilaiset lähtevät Tapanilan Kirjastolle Rubiinin edestä klo 10:50. Ajomatka Rubiinista Tapanilaan on vain n. 3 km. Ajellaan se siirtymätaival hissukseen, ettei väsähdetä ennen kuin varsinainen kirjastokierros alkaa.
Kirjastokierroksen lähtö on 11.30 Tapanilan kirjastolta (Hiidenkiventie 21)   
ROKilaiset lähtevät Tapanilan Kirjastolle Rubiinin edestä klo 10:50. Ajomatka Rubiinista Tapanilaan on vain n. 3 km. Ajellaan se siirtymätaival hissukseen, ettei väsähdetä ennen kuin varsinainen kirjastokierros alkaa.
Lainausmerkki
Kirjasto järjestää tuon yllä olevan mainion lenkin johon ROK Bikers aikoo osallistua. Osallistu Sinäkin.
ROK Bikers järjestää jälleen tänä kesänä vastaavia leppoisia aloittelijoille suunnattuja pyörälenkkejä. (Haltiala, SI-SU-päivän le Tour
Siltamäki, Vanhankaupunginlahti ym..)

Havis
                AmandaWappubileet
30.4.2016malja Rubiinissa
Aamukaraoke klo 11-13 !

Wappubileet alkaa klo 17:30
  - Iltapalaa klo 18-19
    (makkaraa ja salaatteja + juoma)

Arpajaiset, Bilebändi Gangland klo 21
 - Loppuillasta Karaoketippaleipä
 

Iltapalakortti jäsenille 8 €, muut maksaa 1
0 €

Kiviä taskussa
ROKin teatteriretki KIVIÄ TASKUSSA

Esitys on Studio Pasilassa, Ratamestarinkatu 5, tiistaina 19. päivä huhtikuuta 2016.
Esitys alkaa klo 19.00 ja kestää 2 h 20 min.
 
Lippuja on varattu ROKilaisille 15 kpl.
 
Lippu maksaa ROKilaisille 28 €, ROK sponsaa. Normaalihinta on 34-36 €.
 
LIPUT (28 €) MAKSETAAN KÄTEISELLÄ RUBIININ KASSALLA.
ESITYKSEEN EI OLE YHTEISKULJETUSTA.
 
Studio Pasilaan pääsee erittäin helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Siltamäestä
bussilla 611, pois Velodromin eli Pyöräilystadionin pysäkillä, kävelyä 700 m
ja siinä se on.
 
Katso lipussa olevat toimintaohjeet ja pidä hyvä huoli lipustasi.
Jos lippusi vahingoittuu tarkasta huolenpidosta huolimatta, ota yhteys
Eija Riihimaa, p. 0405303009.

Sunnuntaina 17.4. oli Malmin markkinat. LökäpöksyjäSatu Weiste kävelytti porukkaa Malmille. Lähtö oli klo 9:15 Rubiinin edestä. Ne jotka eivät käveleet pääsivät Malmille bussilla.
sauvakävely                   Tavataan KONJA:ssa klo 10.

"Moi,Karaoke
Alla tekstiä Restaringin sivuilta kopsattuna liittyen Lonkerokaraoke-kisoihin, joissa Rubiiniä oli hienosti edustamassa Sirpa, Mikko ja Ilona.
Liitteenä pari kuvaa."
 - Merja

  Lauantaina 19.3. Laulettiin Lonkerokaraoke kilpailun finaali ravintola Rallissa Pihlajanmäessä. Finaalissa oli 44 iloista laulajaa eri puolilta pääkaupunkiseudun restaring ravintoloista + kannattajajoukot. Kaukaisimmat taivalsivat paikalle aina Riihimäeltä asti ravintola Piletistä tavoittelemaan pääpalkintoa, eli Irlannin reissua.
  Finaalissa kaikille oli varattuna ruoka ja koff-juoma. Kiitokset kisaruuista ravintola Pallogrillin keittiölle.
  Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon itsensä lauloi 20hlö ja toiselta kierrokselta 10hlö. Parhaimmisto palkittiin lahjakortein ja pokaalein.
  Muutama kunniamaininta on paikallaan;
 - Ravintola Rubiinin Sirpalla oli ehdottomasti päivän hauskin show kappaleella Naurava Kulkuri by Vesku.
 - Päivän laajamittaisin show löytyi Rallin Ville K:lta (esiintymislavana toimi koko ravintola).
  Tässä kuitenkin kolmen kärki:
1. Terry, tasaisen varma esitys kaikilla kierroksilla, pääsi jatkoon Martinlaakson Melodiasta, Ehdottomasti Irlanninmatka ainesta!
2. Stephanie, viime vuoden voittaja ja tänä vuonna hienosti kakkosena. Valovoimainen esiintyjä! Pääsi jatkoon Bar Helmestä Herttoniemestä
3. Ville K. Pihlajamäen ehdoton show. Pääsi jatkoon Ravintola Rallista.
Tervetuloa kaikki taas ensivuonna laulamaan Lonkerokaraoke kisaan!
Karaoke


Liemola - Kunnari
Lasse Liemola                     Veli-Matti Kunnari
Vapaa pääsy !

25.1.2016 ROKin yleiskokous Vuosikokousoli ja meni. Paikalla oli n. 15 rokilaista, joista 8 valittiin hallitukseen. ROKin 10-vuotisjuhlavuoden uuden hallituksen kokoonpano löytyy hallituksen omilta sivuilta. Käy katsomassa kenet ROKin jäsenistö on suuressa viisaudessaan valinnut edustamaan itseään Rubiinin OlutKlubin asioissa.
Hallitus toivoo, että juhlavuodesta tulee kaikinpuolin onnistunut ja antoisa. Onnistumiseen vaikuttaa tietenkin jäsenistön oma aktiivisuus. Hallitus toivookin vinkkejä järjestettävistä tilaisuuksista ja tapahtumista. Tilaisuuksien rahoittamisessa arpajaiset ovat mainio keino. Jos sinulla on suhteita tai vinkkejä, mistä saisi arpajaispalkintoja halvalla tai jopa ilmaiseksi vinkkaappa hallituksen jäsenille.
Yhdessä me teemme vuodesta 2016 oikein hyvän vuoden !

DartsLauantaina 16.01.2016 klo 15 alkaen järjestettiin Rubiinin OlutKlubin ja Tapulin Darts Teamin välinen 12 kierroksen tuloskisa Siltamäen Rubiinissa.
Kisa oli jännittävä ja korkeatasoinen. Kaikilla oli mukavaa ja ravintola Rubiini muonitti iloiset kisaajat ja kokki sai oikein halauksia palkakseen Tapulin iihanilta tytöiltä.

Kuvia kisasta löytyy täältä.

 - Rubiini on valittu Euroopan parhaaksi ravintolaksi. Diplomit löytyvät Rubbanan tiskiltä ja tässä on kuva todisteista.
 -   2.1.2016 Open Stage Jamit klo 18
 -   7.1.2016 Bingo
 - 10.1.2016 Tietovisa
 - 13.1.2016 Darts

 - ROK Maailmalla. Teneriffalla Sisko, Ignacio ja Satu. Hotel Pargue de las Paz Playa de las Amerikas
 - Vielä kerta kiellon päälle: Joulukalenteri luukku 25
 - Käyppä taas lukemassa hallituksen kokouksen pöytäkirja>>>
 - ROKin hallitukseen ensi vuonna haluavat voivat ilmoittautua laittamalla lapun punaiseen laatikkoon Rubiinin tiskillä. Kerro lapussa ainakin koko nimesi ja puh numerosi.
 - Uudenvuodenbileet järjestetään tälläkin kertaa uudenvuoden aattona. 

Tapaninajelu! joulurekijärjestetään lumenpuutteen vuoksi tänä vuonna 2015 fillareilla, eikä poroilla, kuten tapana on ollut. Riippuu toki säästä yms. ajetaanko vai ei. Pääkallokelillä on turha lähteä luistelemaan. Eikä me ajeta edes pitkälle. Kunhan nyt ulkoilutetaan uljaita ratsuja ja etsitään joku sopiva kahvila ja popsitan vaikkapa donitseja. Eli mukaan voi tulla kuka vaan. Lähtö Rubiinin edestä. Tapaninpäivänä 26.12 klo 13:00. Lisätietoa>>>

ROK 9v. ja PIKKUJOULUT
PikkujoulutLa 5. 12. 2015 
klo
17:00 alkaen.
     - Ruokailu klo 18-19
     - Bingo
     - Arpajaiset
     - Joulupukki (tuo 5€ lahja)
     - Live Music
Illalliskortti ROKilaisille 12€ muut maksaa 17€.
     
* terästetty glögi
     * ruoka
     * ruokajuoma

Liput lunastettava Rubiinin tiskiltä viimeistää 2.12. 
( 2.12. jälkeen Illalliskortti maksaa 17 € )

Bingo
Bingo12.11.2015    Ohessa muutama kauan kaivattu kuva ROKin jokaviikkoiselta ilmaiselta supersuositulta Bingoillalta. Pallot kilisivät ja tuopit kolisivat. Jännittävät kisat huipentuivat mahtaviin palkintoihin ja voittajien riehakkaisiin Bingotuuletuksiin. Aina niin iiihanat bingoemännät hymyilivät viehättävän viekoittelevasti kilpaa osanottajien kera.
Vinkki: Kuvia voi suurentaa näpsäyttämällä kuvaa hiiren väärällä näppylällä ja valitsemalla näytä kuva
Bingo

Honkku GrillaaGrillibileet
3.10.2015 Lauantai klo 17:00
Paljon ohjelmaa:  mm. Vanhanajan Bingo, Arpajaiset, Tarkkuuskisa Karaoke Ruokailu alkaa klo 18.00. Illalliskortti maksaa ROKin jäsenille 10,00 € ja muille 14,00 €.
Bilekortti sisältää: 
possun ulkofilettä, makkaraa, salaatteja, ruokajuoman, joka on hanaolut tai -lonkero tai 12 cl viiniä

ROK Bikers PRONSSILLE Kilometrikisassa !
25.9.2015 Perjantai klo 00:11   Kilometrikisan lopulliset tulokset ovat vihdoin varmistuneet. Joukkueitten kilometritulosten merkitsemisaika loppui Torstaina klo 24:00. Tulokset päivittyivät palvelimella 10 min välein.

Utajärven Pantterit oli tänäkin vuonna ylivoimainen. Kärkiporukoissa koko kisan ajan pyörinyt ja lopussa kovasti kirinyt Cycling Brothers(Kajaani, Oulu, Sotkamo) tuli toiseksi. Kolmanneksi tuli siis ROK Bikers, joka loppukirinsä ansiosta ohitti Ykkösketjun(Ylöjärvi).
    Koska kisa perustui jokaisen joukkueen omaan ilmoitukseen ja ilmoitusaikaa oli torstaihin klo 24 asti, saimme vielä jännittää tähän hetkeen asti, säilyykö pronssitila ROKin Drem TeamROK Bikersilla.
Ykkösketju ei kuitenkaan merkannut ainakaan viimeiseen kahteen viikkoon kilometrejaan, joten merkintöjä oli perusteltua odotella aivan viimehetkiin asti. Ykkösketju kun oli tehnyt näitä outoja ja äkillisiä nousuja tuloslistalla aikaisemminkin. Säännöt toki sen sallivat.

ROKin edustusjoukkueessa ajoivat kuvassa olevat Sirpa, Päivi, Masa, Kaitsu ja Jusa.

Kilometrikisa 2015 (01.05.2015 ‐ 22.09.2015)
Sija
Joukkue
Km/hlö
Km yht.
Pyöräilypäivät/hlö

1.
Utajäven Pantterit (5) 9 040,2 45 201,0 142,6
2.
Cycling Brothers (5) 6 749,4 33 746,9 73,8
3.
ROK Bikers (5) 6 487,4 32 437,0 116,8
4.
Ykkösketju (5) 6 019,8 30 099,0 62,8
5.
Vihinpuu Easy Riders (5) 5 409,4 27 047,0 88,0
6.
Liianpitkänmatkanpyöräilijät (5) 5 174,4 25 871,9 86,8
7.
Pappiskapartio (5) 5 173,4 25 867,1 115,0
Kilometrikisa

Pienjoukkuesarjassa(5 pyöräilijää) Kilometrikisaan osallistui valtakunnallisesti 1921 joukkuetta. Rubiinin Olutklubin pyöräilyjoukkue oli tässä sarjassa siis kolmas ja kirkkaasti paras Helsinkiläisjoukkue.
  Kisassa oli 145 pyöräilypäivää. Utajärveläisten ajopäiviä tarkastellessa huomaa, että heillä oli vain keskimäärin 2,4 huilipäivää. 20km/h pyöräilynopeudella laskettuna jokainen Utajärven Pantteri vietti 145 päivän aikana joka päivä keskimäärin n.3h fillarin satulassa.
  20km/h pyöräilynopeudelle laskettuna jokainen ROK Biker vietti joka päivä 145 päivän ajan päivittäin satulassa keskimäärin 2h 14min.

Neppisskabaneppisskaba

"Neppisskaba" samassa paikassa kuin viimeksi eli urheilukentällä la 12.9.2015. Kokoonnutaan baariin n. klo 14.30, mistä lähdetään kentälle ja kisataan pari tuntia. ROKilla on kymmenkunta autoa, mutta omallakin autolla saa osallistua. Kilpailut "ajetaan vakioautoluokassa", eli tuunatut tekeleet eivät osallistu. Kisaamaan ja / tai kannustamaan - ROK ROK!!!

Rubiinin tiskiltä löytyy autovarauskaavake !         Kuvia kisoista>>>
neppisskaba

Tässä vielä keilausreissun ekan kierroksen tulokset.
Kaikilta tiimeiltä jäi toinen kierros eri verran kesken, joten sen tuloksia ei kirjattu.
  - Merja
Tässä kuvia neppiskisan palkintojen jaosta. Saisko ne nettiin?
Rubiinin koneella on fillari-Mikon ottamia kuvia, jotka olisi myös kiva saada sinne nettiin Rokin kuvasivuille.
   - Merja
Keilaus2015Neppis2015

keilausHOHTOKEILAUS
Huom. hinta on joko 6,50 tai 8,50 ! Riippuu osallistujamäärästä
ROK järjestää hohtokeilauksen syyskuun 11. päivänä 2015, perjantaina, klo 19.00 - 20.00, Tapanilan Erällä, Erätie 3. Meille on varattu 4 rataa, joille mahtuu yhteensä 16 osallistujaa. Ilmoittaudu vikkelästi, sillä 16 ensiksi ilmoittautunutta pääsee p6elaamaan. Hinta on vain 6,50 € / hlö, ROK maksaa keilaradalla tarvittavat kengät. Maksu on sitova ja se maksetaan Rubiinin kassalle. Yhteiskuljetusta ei ole.
Mutta Bussi 77A lähtee Siltamäen ostarilta, klo 18.11, josta jäädään pois Yrttimaantiellä. Siitä on 100 metrin kävelymatka Sidekujaa pitkin Sidetielle, jolla on bussin 72 pysäkki, hyppäämme bussin 72 kyytiin, ajamme pienen matkan ja olemmekin jo Erän talolla, johon on pysäkiltä 200 metriä.
(Matkatiedot on otettu HSL:n reittioppaasta, linkki www.reittiopas.fi.)
ÄLÄ MYÖHÄSTY! PELIAIKAA ON VAIN YKSI (1) TUNTI!      Kuvia keilauksesta>>>

le Tour
        SiltamäkiSI-SU-päivänä ajetaan 11 km:n
le Tour Siltamäki
5.9.2015 klo 11:00 Rubiinin OlutKlubi järjestää  'le Tour Siltamäki'-pyöräilytapahtuman.
Ajetaan Siltamäen ympäri polkupyörällä 11km, niin hitaasti, että kaikki pysyvät mukana. Tapahtuma on siis ROKin järjestämä SI-SU-päivätapahtuma ja se on avoin ja ilmainen ihan KAIKILLE pyöräilykuntoisille.
Tervetuloa ! Lue Lisää>>>

Myös ROKilaisille tapahtuma on luonnollisesti
ilmainen,
mutta pakollinen !fingeri
Näytetään Siltamäki - Suutarilalle, jottabe cool Rubiinin OlutKlubi on
urheiluseura.

Jos Tourille osallistuu enempi ROKilaisia, kuin Siltamäki - Suutarilaisia, niin ROK voittaa ! Jos Tourille osallistuu enempi Siltamäki - Suutarilaisia, niin järjestäjänä ROK voittaa !
Jos saamme ROK Bikersille kilometrejä ja uusia pyöräilijöitä, ROK voittaa !
Jos saamme ROKille uusia jäseniä, ROK voittaa !
Jos ROK saa mainetta ja kunnia, ja jos joku saa liikuntaa ja raitista ilmaa, ja jos meillä kaikilla on niin muukaavaa...    ROK voittaa.
Jos joku saa kipinän ja innostuu leppoisasta liikunnasta ja saa paremman ja terveemmän elämän, ROK ja koko maailma voittaa !
ROK voittaa aina !
Tämä on niin sanottu win - win - sitjujeissön !
(ei mokata tätä)
petankkipetanque

Jokke Harden
järjestää SI-SU-päivänä petankkikilpailun Suutarilan ala-asteen pihalla.
Noise of
         FinlandJamitSI-SU-päivän
Jamit 5.9. klo 18:00
RUBIINISSA
Lavalla rumpusetti, bassostyrkkari, kaks skittastyrkkaria ja laulukamat.
Omat viulut ja kiipparit mukaan.

Octoberfest-  ja Tikkakisa- kuvia kaiken kansan nähtävillä.
Lauantaina klo 12:00 olis tarkoitus, jotta ROK puhkaisee 20 000 km polkupyöräillen v. 2015 ajettuna. Osallistu sinäkin juhlalenkille.
Lenkin jälkeen muistellaan Rubiinissa menneita ja suunnitellaan tulevia fillarilenkkejä yms...

darts
Dartsin taulusyyskausi alkoi ke 2.9.2015
Kisa käynnistyy joka keskiviikko klo 18.30, joten ole paikalla ennen sitä.
Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat heittäjät!
   Merja

TIETOKILPAILU !miettiä
Sunnuntai-iltojen ratoksi ROK järjestää tietokilpailuja Rubiinissa.
Parhaat tietoviisaat palkitaan.
No nyt se vihdoin tapahtuu !
Sunnuntaisin ratkaistaan kuka oikeasti on Rubbanan tietoviisas.
Tähän asti "besserwissereitä" on ollut ihan liikaa.

le Tour Siltamäki

ROK MAAILMANKARTALLE !Koillis-Helsingin Lähitieto
Rubiinin OlutKlubin pyöräkerho ROK Bikers on pyöräilemässä ROKia maailmankartalle.
Helsingin
lehdistö jo suorastaan kohisee SI-SU-päivän tempauksesta: le Tour Siltamäki. Ei mokata tätä juttua. Pelataan kaikki samaan pussiin eikä kiukutella.
    Aivan kuten suuri ajattelija Matti Nykänen tässä tilanteessa sanoisi:
"Jokainen chäänssi on mahdollisuus !"

Vinkki: Useita kuvia voi suurentaa klikkaamalla kuvaa hiiren väärällä näppylällä ja valitsemalla näytä kuva/view image

20.8. Torstai    ROKin iskuryhmä vieraili Siltamäen Palvelukodissa auttamassa palvelukodin henkilökuntaa Olympialaisten järjestämisessä ja läpiviennissä. Puolisen tusinaa ROKilaista toimivat omien kykyjensä mukaan henkilökunnan apuna ja auttelivat parhaansa mukaan, mittamiehinä, valokuvaajina jne...
iskuryhmää

ROKin lounasristeily 15.8.2015
m/s Natalia
Risteily Natalia-laivalla Helsingin edustalla 15.8.2015
ROK järjestää lounasristeilyn lauantaina 15.8.2015, alkaen klo 12.00, Royal linen Natalia-laivalla.
ROKille on varattu laivalta 20 paikkaa.
Risteilyn kesto on 1,5 tuntia, jonka ajan katselemme Helsinkiä mereltä.
msNataliaLähtö on Kauppatorin rannasta, torin puolelta.
ROKilaisille risteilyn hinta on 10 €, muille 18 €.
Laivalla on mahdollista syödä lounas 16 €, jonka jokainen maksaa itse.
Ilmoittaudu risteilylle kirjoittamalla nimesi listaan, ja ole ajoissa Kauppatorin rannassa.
Lisätietoja: Eija Riihimaa   word/docx   tai   pdf
Kuvia Lounasristeilyltä>>>
Lounasristeily

29.7.2015 klo 18.30 tikkatyttöilmainenROKin Darts kesätikkakisa, Merja vetää!

Mato-onkikisa
Järjestäjä Restaring >>>                                        Restaring järjestää lue lisää>>>

Restaringin Futisturnausfutarifutari
 25.7.2015 Laajasalossa.


Lue lisää>>>

- Ottelutuloksista ei ole muuta tietoa, kuin ROK tuli omassa lohkossaan 3:ksi, eikä päässyt jatkoon...
- Futiskuvia tippuu vähitellen lisää. Käy vilkaisemassa. Ekaks kansioon tulee paljon kuvia, sitten niitä on pakko karsia. Hetken aikaa kuvien määrä elää, ennen kuin saadaan kuvat järjestykseen. Innokkaimmat voi jo ihan vapaasti käydä kurkkimassa.

Naamiaiset 2015
Kuvia Naamiaisista 2015
Lisää Naamiaskuvia


Valokuvat riehakkaan onnistuneista ROKin Jameista löytyvät ROKin kuva-arkistosta>>>
Jamit 4.4.
Jameja järjestetään kuukauden ensimmäisenä Lauantaina.

Kuvia Rusettitansseista>>>
 
 - Hernekeitto + Punssi 6€
(Ilman punssia 4€. Ilmoita valintasi Pe mennessä)
 - Vohveleita hillolla & avaruuskermalla 1€/kpl. (Näppäräsormiset ROK-tehoneidot leipoo, vatkaa ja paistaa)
 - Tansseja tahdittaa ELÄVÄ BÄNDI
 - Yms. HAUSKAA !

Miniristeily2015Miniristeily2015
ROKin MiniRisteily 30.1.2015 Kuvia

Uusivuosi 2015
Uusivuosi2015

Pikkujoulut 2014
Kuvia>>>

Versova
 
Teatteri
2014.10.23 Teatteriretki>>>

Kiitoksia
              HIPEILLE
Peace La 18.10. klo 18:00  Rubiinissa
Peace


ROKin GranPrix F1 Neppiskisat
Miguel Fangio
ROKin GranPrix F1 Neppiskisat: Lauantai 4.10. klo 15.
neppisauto==============================
Ennen Terassipäättäjäisiä järjestettiin urheilukentällä "neppauskisat" .
Autot olivat perinteisiä "munakuppeja" ja vakiosellaisia. ROKin Grand Prix Formula 1 Champpionship Race järjestettiin Lauantaina 4.10.
Kisa oli huikean jännittävä ja kolareiden sävyttämä. Useiden varikkopysähdysten jälkeen ja maalikamerakuvan perusteella kisa jouduttiin ratkaisemaan tasapeliksi. Voittopystin nostivat  Kari ja Visa. JP oli selvä kolmonen.
Kisa oli tiukka ja jännittävä, mutta leikkimielinen ja erityisen hauska. Toivottavasti seuraava kisa järjestetään mahdollisimman pian. Kilpailijoille oli tarjolla kisajuomaa ja voittajalle kuohuvaa formulatyyliin.
Kuvia kisoista>>>

Lauantaina 4.10.2014 Terassikauden päättäjäiset.
Restaringin järjestämät terassikauden päättäjäiset
alkaa ruokailulla Rubiinissa klo 17.00.

Siltamäki-Suutarila-seura järjesti jälleen SI-SU-päivän.
ROK logo
makkaraa

Lauantaina 6.9.2014, klo 10-13.

Erilaisia tapahtumia on palvelukeskuksessa, liikuntapuistossa, leikkipuistossa, nuorisotalolla ja ostarilla.

FrisbeeFrisbeegolfiin ilmoittaudutaan urheilupuiston parkkipaikalla la klo 9.30. Ryhmät: juniorit, naiset, harrastajat ja aktiivit. Tarjolla on myös pientä purtavaa halpaan hintaan.petankki

Petankki alkaa klo 10.00 uudella paikalla Suutarilan Ala-asteen hiekkakentällä, Seulastentie 11. Petankin ilmoittautumislomake on Rubiinin tiskillä. Viimeinen ilmoittautumispäivä petankkiin on 3.9. keskiviikkona.

Lentopallo. SI-Su-päivän järjestäjät toivovat saavansa ROKilta lentopallojoukkueen. Peli pelataan Suutarilan Ala-asteen liikuntasalissa, Seulastentie 11, klo 9.00 alkaen. Tähänkin peliin on ilmoittautumislomake Rubiinin tiskillä jalentis toivomus on, että pelaajat ilmoittautuvat viimeistään torstaina 28.8. Peli alkaa lauantaina melko aikaisin, mutta eiköhän sielultaan ja ruumiiltaan urheilulliset (joita me melkein kaikki olemme) ROKilaiset, jaksa nousta reippaana SI-SU-päivänä pahnoiltaan, että joukkue saadaan usean vuoden tauon jälkeen kasaan. Joukkueessa olisi suotavaa olla 2 naista ja 4 jotain muuta sukupuolta. Hätätilassa muunkinlainen kokoonpano sallittaneen.

ROKilla on jälleen esittelypöytä, jolla on myytävänä ROKin kamaa. Houkuttelevina myyjinä ovat rouvat Auli Tontti ja Tiina Heinrichs.

Honkku on luvannut myyntiin halvan lounaan.

Susijengi

Stadin Slangi

16. 8.  SAARISTOLAISRISTEILY
MS Natalia

 Tervetuloa viettämään ROKin risteilylaiva MS Natalian 50.-juhlavuotta ja ihailemaan kaunista pääkaupunkiamme mereltä. ROKin pyöräilijät ovat kiertäneet Helsingin rannat tarkkaan ja todenneet ne kunnostetuiksi ja yllättävän näyttäviksi ja edustuskelpoisiksi.
Vain 20 ekaksi Saaristolaisristeilylle sitovasti ilmottautunutta pääsee ROKin sponsoroimalle matkalle. Ilmottautuminen on sitova vasta, kun matka 10€ on maksettu. Ruokailuun 16€ ei ole pakko osallistua.
Ilmoittaudu Rubiinin kassalla.
Laiva lähtee klo 12 Kauppatorilta. Ole ajoissa paikalla !
www.natalia.fi               Lisätietoja Eija Riihimaalta (ja MayBe:lta ja Tealta).

Saariston herkkuja

Herkut m/s Natalian omasta keittiöstä

Hyvin tärkeänä osana risteilyelämystä on herkullinen ruoka. M/s Nataliassa on hyvin vausteltu ravintolakeittiö. Royal Linen keittiömestarit valmistavat saariston herkut paikan päällä tuoreista, puhtaista raaka-aineista. Viinilista koostuu laadukkaista ja huolellisesti valituista viineistä.

Maittavat menut on suunniteltu keittiöpäällikkö Markus Vessmanin johdolla suomalaisen saaristokeittiön perinteitä ja arvoja noudattaen. Lue haastattelu

Nauti maukkaasta noutopöydästä ja kauniista maisemista

Näytämme yli 65 vuoden kokemuksella Helsingin parhaat nähtävyydet mereltä käsin. Näet Suomenlinnan parhaat palat mm. kauniin sisälahden, Kaivopuiston, Kruununhaan ja Katajanokan upeat rannat, historialliset rakennukset, kirkot, risteilysatamat, jäänmurtajat, huvilat, saunat ja Korkeasaaren. Kattava ja mielenkiintoinen reittiselostus, kuulet myös mm. Ruotsin kuninkaiden vierailuista niiden oikeilla tapahtumapaikoilla.

27.7. pikkusaalisTämän päivän (kohtuullisen heikosti tiedotettuista) riennoista. Restaring järjesti kai jo kolmannentoista kerran onkikisan, johon kaiketi ensimmäistä kertaa (vasta?) osallistui myös rubiinin väkeä.
Dataa;
- osallistujia 77 hlöä (kannustajineen liki 100) - kahdeksasta baarista väkeä
- kympillä kuljetus pelipaikoille ja takaisin plus ilmainen ruoka, shotti ja "muu juoma".
- neljä baaria kahdeksasta pokkasi komean pokaalin (nopein kala, pienin kala, isoin kala, eniten kaloja ja viides palkinto "muista ansioista"...)
- kaloja nousi kaikkiaan liki 170kpl ja eniten kaloja sai U2(?) 55kpl - rubiinin saalis jäi kahden kilpailijan varassa kolmeen kalaan... (HYVÄ MEIDÄN JOUKKUE!!!???)
- isoin kala meni "Kapteenin Kajuuttaan" ja pienin "Eerikinkulmaan". Nopein kala taisi mennä Wossikkaan..

Oli kiva päivä ja kilpailijoita oli noutamassa peräti kolme bussia. Ensi kerralla rubiinistakin enemmän väkeä..?
jp.

26.7.2014 ROKin Futisjoukkue edusti kunniakkaasti Rubiinia Restaringin 2014-Futisturnauksessa Pihlajamäessä. Turnausvoitto jäi tällä kerralla täpärästi saavuttamatta. Tuloksena oli yksi voitto, kaksi tappiota ja puolisen tusinaa komeaa maalia.
ROKin parhaaksi pelaajaksi valittiin maalivahtimme Lefa. Oheisessa kuvassa Lefa nappaa esmerkillisen taidokkaasti hyppysiinsä, röyhkeästi maalille rynnistävän vastustajan hemaisevan keskushyökkääjän. kuvia>>>
Futis

SuperboyAllu19.7.2014 ROKin Teräsmieskilpailun viralliset tulokset !Kisakala2014
Teräsmies: Kaitsu 9min:18,56sek
Teräsnainen: Eija 16:12,14
Teräsmiehen poika: Allu 11:59,03
Jumbosija Teräsmiesluokassa: Jusa 9:34,25
Teräsmieskisan jälkeen Kalastuskilpailu ! Edellisvuosien kalansaaliit ovat olleet Andymäisen hurjia, mutta ennätykset on luotu rikottaviksi.
Valokuvia ja videota    Teräsmieskisasta>>>   Kalastuskisasta>>>

PolkijaGrand
        TourROK Bikersin Grand Tour ajettiin 12.7.2014.Matkaan lähdettiin perinteisesti aamulla klo 9:00.
Matkaa kertyi n.79 km, mutta mehän ajelimme koko päivän ja pidimme pitkiä taukoja. Matka vauhti sovitettiin porukan mukaan(ehkä n. 17 km/h). Mukana oli huoltoauto ja eväät. Reitti kulki Rubiinista Honkanummen kautta Sipoon Nikkilään, Keravalle, Järvepäähän. Tuusulajärvi kiertäen palasimme Tuusulan ja Korson kautta kotiin Rubiiniin.
Lue lisää ROK Bikersin sivuilta.

JamesRodriguesROKin JALKAPALLOTIETÄJÄ on BENI
ONNEKSI OLKOON !
Tästä lähtien, jos jollakin on jotain kysyttävää jalkapallosta, niin kysyköön Beniltä. Katso lopulliset tulokset ROKin Kisastudiosta>>>

MM-Finaalin voittajasta ei kenelläkään ollut minkäänlaista hajuakaan. Ainoastaan Heikki oli veikannut Saksan edes finaaliin, mutta Heikkikin veikkasi voittajaksi Argentiinaa.
Maailmanmestari on siis Saksa.
Maalikuninkuuden vei Kolumbian James Rodrigues.
Viimeisellä kierroksella kukaan ei saanut pisteitä.

11.6.2014 Keskiviikkona klo 17 lähtien kuvataan RubiiniRubiinissa videoelokuvaa 'Ostarilla Siltamäen'. Filmauksia varten tarvitsemme kuvauksiin paljon näyttelijöitä eli stuntmaneja ja stuntamazoneja näyttelemään ROKilaisia eli Rubiinin sivistyneitä asiakkaita. ROK ei ole pelkkä juopunut olutseura, vaan monipuolinen harrasteluseura ja Siltamäen kulttuurin kehto. Oikea Siltamäen "Afrikan Tähti" eli Rubiini.
    ROKin salainen agentti ja yksi videon tärkein puuhamies on kukapas muu kuin Veli-Matti Kunnari. Hänelle voi ilmottautua osallistumisesta filmauksiin. Tämä on iso projekti, joten tarvitaan joukko varmoja lupautujia, eikä mitään viimehetken "mummon rippijuhlille luistelijoita". Video jää omaksi dokumentikseen Siltamäen lähiöhistoriaa vuonna 2014. Oletko sinä ROKilaisena tekemässä historiaa, on jälleen kerran sinusta itsestäsi kiinni.
    Ilmottautumiset ja lisätietoa Veli-Matti Kunnari 040-3587829    (tekstari on hyvä ilmottautumiseen)
Myös tälle sivulle tulee lisätietoa ja kysymyksiä voi lähettää myös ROKille palauteboxin kautta.
    Viimeisin lehdistötiedote>>>   Veli-Matti kertoo: Kuvaamme videon>>>

ROKin 24 h risteily on risteilty !
beer Silja Europa
  Risteily järjestettiin 6.6.   ROK varasi 20 lippua ja ne on myytiin vauhdilla loppuun. ROK onnittelee 20 matkalle lähtijää nopeasta ja päättäväisestä toiminnasta.
Laiva on Silja Europa  Lisätietoja saa matkanjohtaja Jonnalta.
Matkanjohtajan puheenvuoro>>>

ROKinROK MM-Lätkä turnauksen lopputulokset

Heikkilä Pekka 53 p
(YV)
Hiekkanen Kari 46 p
Pätsikkö Jari 45 p.

Voitto-osuudet 3/6 2/6 ja 1/6.
Pekka 35 EUR Kari 23 EUR Jari 12 EUR.
Voitot voi lunastaa Rubiinin kassalta.

Helmet

Pöytälätkä
ROKin pöytäLätkäturnaus 2014
Pöytälätkäjärjestettiin ennen jääkiekon MM-kisojen loppuottelua.
Kisat olivat jännittävät ja loppuratkaisun saamiseksi tarvittiin korkeampaa matematiikkaa.

Poytalatka2014Kolme pelaajaa erottui edukseen, mutta he pelasivat keskenään ristiin. Beni, Jake ja Jusa. Jusa voitti Benin, Beni voitti Jaken ja Jake voitti Jusan. Jusa tipahhti kolmanneksi keskenäisten otteluitten huonoimman maalisuhteen vuoksi. Koska Beni voitti Jaken keskenäisessä ottelussa,
Beni julistettiin ROKin pöytälätkämestariksi 2014
ROKin PöytäLätkän mestaruuskilpailujen viralliset ottelutulokset
Jusa - Beni 5-3
Jake - Tomi 5-1
MayBe - Lefa 3-5
Jusa - Tomi 5-1
Beni - Jake 5-3
Jusa - Jake 2-5
Jusa - MayBe 5-0
Aivan täyttä sarjakierrosta ei keritty pelata, koska illan ehdoton huippuottelu MayBe - Lefa kesti röökitaukoineen yli puolitoista tuntia. Käytettävissä oli onneksi kaksi peliä. Jos Maybe ja Lefa eivät olisi väsyttäneet toisiaan armottomassa helteessä käydyssä huippukamppailussa, täyden katsomon fanaattisesti kannustaessa, lopputulokset saattaisivat olla aivan toisenlaiset.
1. Beni   2. Jake   3. Jusa
Erityiskiitokset JiiPeelle pelien roudaamisesta !
24.5. Kilpavarustautuminen RM-pöytälätkäturnaukseen kiihtyy !
JokeritKoska kukaan ei pikaisen gallupin ifkperusteella halua pelata pöytälätkää ruotsin joukkueella, jossa pellaavat Pelle, Ulle ja Mats Sundin, niin ROK on suuressa viisaudessaan värvännyt peliin uudet vaihtopelaajat.
  Pelilaudalla viilettävät sellaiset legendat kuin Kurri, Selänne, Peltonen,
hfkRiihiranta, Partinen, Väänänen,jkr Strömberg,  Murto, Hagman, Wezel, Sulander, Sutinen jne..   Sitkeän huhun mukaan MayBe haluaa silti pelata ruotsin joukkueella. Se hänelle suotakoon ja onnea tasapuolisesti kaikille muille pelaajille.

FILLARILLA LUUKKIIN !
  Lauantaina 24.5. ROK Bikers ajeli klo 12:00 Rubiinin edestä Luukkiin paistamaan makkaraa.
Tänä helteisenä päivänä ajettiin 20140524_54kmLuukkiin paistamaan makkaraa. Ai että se makkara maistui ansaitusti hyvälle pienen ulkoilun yhteydessä. Kaitsu kävi jopa uimassa ja vesi oli kuulemma ihan lämmintä Takaisin tullessa piipahdimme varikkopysähdyksellä Askistossa.
Yhteisellä päätöksellä päätöksellä päätimmekin ajaa takaisin Kehä I:n kautta. Matkalla Sirpa ehdotti, että pistäydymme Lassilassa. Siellä piipahdimme toisella varikkopysähdyksellä ja Sirpa pääsi heittämään muutaman karaoke biisinkin. Kehä I:stä pitkin palasimme Pukinmäen Mackäri kiertäen kotiin Rubiiniin. Matkaa kertyi 54 km. Reissussa olivat Kaitsu, Eija, Sirpa, Masa ja Jusa. Huh hellettä !

grilliTerassikauden avajaiset Lauantaina 17.5.  klo 17
* Tietovisa  
* Bingo
* Grilli kuumana
* Karaoke
SE ON SITTEN KESÄ !Haarapääsky
ROKin BONGARIT OVAT HAVAINNEET 28.4.2014 EKAT PÄÄSKYSET
Lue lisää ROKin bongarien sivuilta>>>
Haarapääsky

ROKin
             fillarointia
MAANANTAINA 21.4. klo 14:00 PYÖRÄILTIIN RUBIININ EDESTÄ HALTIALAAN PAISTAMAAN MAKKARAA !
Haltialaan on matkaa vain n.4 km.  fillarityttöPyöräilyosuus ei ollut kilpailusuoritus eikä oikeastaan edes kuntoilua. Tämä pyöräilylenkki oli tarkoituksella pelkkää leppoisaa viihdeajelua. Perillä Haltialassa huilasimme ja tankkasimme energiavarastot, jotta jaksoimme ajaa takaisin kotiin Rubiiniin kertomaan huimista seikkailuistamme. Haltialassa on mukava kahvila, josta sai virvokkeita ym. Haltialassa grillasimme myös ROKin tarjoamat maukkaat makkarat ja nautimme keväisestä ihanasta iltapäivän auringosta.
Muutama kuva ROKinfillariHaltialan pyöräretkeltä.
ROK ja ROKin Pyöräilijät kiittävät pyöräretkelle lupautuneita ja erityisesti  retkelle osallistuneita.

60tanssikuvat60
NYT ON KUVIA !>>>
60-luvuntanssien valokuvat on vihdoin julkaistu. Toimitus valittelee saamattomuuttaan näitten kuvien suhteen ja kiittelee valveutunutta yleisöä, joka on jaksanut muistuttaa aiheellisesti ja "kohteliaasti", jotta missä halvatussa ne fotot viipyy. Ilman ahkerasti avustanutta muistuttajajoukkoa kuvat olisivat vieläkin jossain jemmassa pölyttymässä.
60-luvun tanssit

Aprillia

TEXAS HOLD'EM POKERI
ROK järjesti uusille korttipeleistä kiinnostuneille jäsenilleen mahdollisuuden "salaharjoitteluun". Tilaisuus oli tarkoitettu ensisijaisesti vasta-alkajille. Texas Hold'em on jännittävä, mainio seurapeli, jonka pelitaito kuuluu jokaisen olutklubilaisen yleissivistykseen.
Peli-illat           27.2.  klo. 18            6.3.  klo. 18   nbsp;       13.2.  klo.18

pelurit
Ekaks  ihmeteltiin, että missä se Mustapekka on ja sitten opeteltiin Texas Hold'em säännöt.
Tässä oli ja meni
elämäsi tilaisuus
luikahtaa mukaan
TEXAS Hold'em Pokerin
maailmaan !


Nalle

sydammmiaNyt on vauhdissa tossut ja tassut tulossa juhlat hilpeät hassut. Siispä keikuta pyllyä, nosta jalkaa, mahtavat naisten kekkerit alkaa !
ROKin miespuoliset jäsenet toivottavat kaikille ROKin ihanille naisille oikein hyvää

kansainvälistä naistenpäivää 8.3. sydänNaistenpäiväjuttuja>>>
Naistenpäivän alkuperä>>>
Wagner

Pe 28.2 Veli-Matti Kunnari Kunnari KruuppiGroup
   Rubiini Pe 28.2. klo 20
   Tuttuja suomalaisia lauluja Klubeissa ja Pubeissa.
   Purkkiorjat & Kunnari Kruuppi
   Vierailijoina
   saxofonisti Roger Freundlich
   Tapiolan Viihdeorkesteri

Lauantain tikkakisakuvia löytyy täältä !
Katso kisatulokset>>>
tikkatytöt

YLEISKOKOUKSESSA ROKilaiset valitsivat suuressa viisaudessaan ROKille uuden hallituksen
hk ejjpmkhvkr
yleiskokous10.2.2014 klo 18:00 ROKin YLEISKOKOUS
Valittiin uusi hjallitus ja käsiteltiin ynnä muita byrokratiaan liittyviä asioita.
10€
ROKin jäsenmaksu vuodelle 2014 on 10 €.
Jäsenmaksu maksetaan ROKin tilille
Danske Bank FI07 8000 2155 0670 01
Kun olet saanut uuden uutuuttaan kiiltelevän ja uusiutuneen jäsenkorttisi, spräädää sillä, varsinkin niille ressukoille, joilla ei sitä vielä ole. Nimittäin:
ON HIENOA OLLA OLUTKLUBIN JÄSEN !
"Kun raha kirstuun kilahtaa, niin jäsenkortti fikkaan vilahtaa !"

naamarit
ROK järjesti 7.2.2014 teatterimatkan Tapanilan työväen näyttämö.
   Ensi-ilta, Aimo Vuorisen näytelmä Votkaturistit Liput 13€ (7€ eläkeläiset, työttömät). ROK maksaa kuljetuksen.

ROKin uudenvuoden bileet uudenvuodenaattona 2013.Uusivuosi 2014
PulloPoks
Bileet alkoivat virallisesti klo 19, mutta olihan se tietenkin itsekunkin hyvä aloittaa ajoissa. Ohjelmassa oli mm. Bingoa ja Valokuvauskilpailun ja parhaan lintuBongaajan palkintojenjaot ym...
Keittiö oli auki ja sieltä löytyi ainakin nakkeja ja salaattia.
Valokuvauskisassa palkittiin kahden eri sarjan voittajat. 'ROK ja ROKilaiset' sekä 'Paras luontokuva'
Niin ja ROKkaat ROKilaiset. Kaikkien muitten ROKilaisten puolesta toivotan Sinulle ja Sinulta muille
          HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTAVUOTTA !

Kaunissaari Harmaasieponpoikanen
Retkellä Kaunissaareen. Kuvaaja Kaius.
2.7. Harmaasiepon poikanen.  Kuvaaja Visa.      
"Tämmönen untuvikko pomppi kaiteen päällä, siinä se kiljui vanhempiaan eikä oikeen tienny mihin menisi, ehkäpä äskettäin pesästään poistunut veijari luulisin. Perniössä tämä napattu Samsung kameralla 200mm. En tiedä merkkiä enkä mallia."       - Visa
ROKin paras bongari:
(eniten eri lintulajeja)
1. JiiPee 47 lintulajia
2. Jusa 40 lintulajia
3. Andy 35 lintulajia
4. Fillari-Mikko 10
ROKin hyödyllisin bongari:
(eniten uusia lintulajeja)
1. JiiPee 24
2. Jusa   23
3. Andy   9
4. Masi    2
Hylätyt: (eniten vääryyttä kärsineet)
1. Kaius      30
2. Andy       21
3. Fillari-Mikko 18
4. Jusa         14
5. JiiPee       11
Erityismaininnat 2013
-Eniten lintulajeja samassa kuvassa: Andy 4
-Paras lintujuttu Andy 
-Paras lintukuva Visa(voitti myös ROKin valokuvauskilpailussa luontokuvasarjan.

kaikki luukut on jo aukaistu,
joten joulukalenteri on arkistoitu
ROKin leikkikentälle,
josta sitä voi halutessaan käydä kurkkimassa.

HYVÄÄ JOULUA ROKKAAT ROKILAISET !

Pikkujoulut 7.12.2013tonttu
ROKin pikkujoulut 7.12. klo 17:00  Ravintola Rubiinissa.
Ruokailu alkaa klo 18:00
5€ lahja Joulupukkia varten, tonttulakki päähän  ja roppakaupalla joulumieltä mukaan.joulu
Muut maksavat lipuistaan normaalin markkinahinnan 20 €. MUTTA ROKilaisille hinta on vain 10 €, koska ROK sponsoroi Rubiinin
illalliskortteja eli hyvää joulua ROKilaisille.
Illan ohjelmasta:
Lähes raitis Joulupukki(tuo 5€ lahja), Mega-arpajaiset, paljon tonttuja ja ehkäpä jokunen punanenäinen poro, jouluKaraoke ja joululauluja...
Ruokailusta:
Tiedossa - Karjalanpaisti ja siihen kuuluvia makoisia "sörsseleitä"(kysy tarkemmin keittiöstä). Alkusnapsi, ruokajuoma, loppusnapsi.
ROKilaiset huomio ! ROK siis sponsoroi jäseniään. Hinta oli siis jäsenille 10€. Juomien jälkeen Teille siis käytännössä maksetaan syömisestä ! On hienoa olla ROKin jäsen! (jos ei snapsit kelpaa, niin ainahan ne voi säästää Joulupukille ;)

2.11.2013 ROKin legendaarisetROK logo

NAAMIAISET    
Halloween_kurpitsapaa.png
Heittäydy leikkimielellä mukaan ja paljasta salainen sisäinen olemuksesi, tai ole hetken se joka olet aina halunnut olla. Naamiaiset pidetään Ravintola Rubiinissa Lauantaina 2
.11.2013 klo 17:00 alkaen
ja aiheena on tällä kertaa syksyisesti HALLOWEEN. Tiedossa on tuvan täydeltä kummituksia, vamppyyreja, zombeja ym. örkkejä ja mörköjä... Sinä sovit hyvin joukon jatkeeksi kisailemaan.
Heittäydy vain täysillä estottomasti mukaan, sillä kukaan ei Sinua naamiaisasussasi tunnista.     

Illalliskortti   ROKin jäsenille 10 €
Muut maksavat 15 €

Kortti lunastettava tiskiltä 30.10. mennessä
-         tervetuliaispuhe  n.klo 18(Honkku ja Tilsu)
-         ruokailu
-         pallonkuljetuskilpailu
-         bingo
-         joukkuetietokilpailu
-         palkintojenjakoja sopivissa väleissä
-   paras HalloweenMörkö äänestetään ja palkitaan ja tietenkin myös paras äänestäjä arvotaan
-         kummituskaraokea, jos jää aikaa
ps. varokaa sitten niitä vamppirelloja sekä ihmissusia lampaitten vaatteissa…
Katso kuvia naamiaisista 2013>>>

7.9.2013 Kesäkauden päättäjäiset
- alkusnapsi
- ruoka
- ruokajuoma
Bingo, Karaoke
Lippu: ROKilaisille 10 €   Muille 15 €
7.9.2013 SISU-päivä
ROKilla oli oma standi(=esittelypiste) terassin eteen. Muutama vapaaehtoinen esittelijä työskenteli ahkerasti.
Terassilla istuskelijatkinolivat sitten kiltisti siellä terassilla ja maistelivat sivistyneesti ;)

HYVÄ JOKERITOttelun tilastot:
HIFK - Jokerit 2-4 Ennakko | Maalit | Kokoonpanot | Seuranta katsojia: 8200
ROK järjesti ROKin kisastudion innokkaimmalle joukolle(n20) huippu jääkiekko-ottelun. Ottelu käytiin Koillisväylän vanhassa ladossa Nordenskjöldin kadulla.Ottelu oli loppuunmyyty.
Ottelu oli jännittävä loppuun asti ja ratkesi vasta viisi sekuntia ennen loppua Jokereiden iskiessa kolmen kenttäpelaajan alivoimalla kiekon tyhjään maaliin.
Lopputulos 2-4 Jokereiden hyväksi.

28.8.2013 Keskiviikkona Rubiini - Lahti - Rubiini
2013.08.28.Lahti2013.08.28.LahtiNyt ROK Bikers repäisi oikein kunnolla. Ajettiin Keravan kautta Mäntsälään ja edelleen Lahteen asti ja sitten vielä samaa reittiä takaisin kotiin Rubiiniin. Matkalle lähdettiin jo kahdeksalta aamulla, jotta saisimme ajella koko retken valoisan aikaan. Lahdessa kävivät pyöräretkellä  kääntymässä Sirpa, Mikko ja Jusa. Matkaa kertyi Rubiinista Lahteen ja takaisin 193 km.      
Tarkenpi kuvaus reissusta ROK Bikersin sivuilla.  sekä  Kuviakin reissusta löytyy pyöräilystä kiinnostuneille>>>

Haltiala27.8.2013 Tiistaina ajettiin Haltialaan paistamaan makkaraa. Lenkki oli vihdoin suoranainen yleisömenestys. Ajelulle ilmestyi peräti kahdeksan reipasta ROKilaista ja kolme ROKilaista liittyi vielä "huoltoautolla" mukaan makkaranpaistoon ja mukavan aurinkoisen iltapäivän viettoon kauniissa maalaismaisemissa. Kuvia Haltialan "makkarafestareilta">>>

25.8.2013 Sunnuntaina ajettiin Helsinki by Sea'Helsinki by Sea'  Rubiini-Keskuspuisto-Kuusisaari-Otaniemi-Lauttasaari-Ruoholahti-Kaivopuito-Kauppatori-Kulosaari-Herttoniemenranta-Marjaniemenranta-Puotila-Kontula-Jakomäki-Rubiini. 
Reitti oli kaunis Helsingin rantaviivaa seuraten. Ajelulla olivat Sirpa, Nikko ja Jusa. Matkaa kertyi 72 km. Kuvia reitin varrelta>>>

Siltiksen urheilupuistossa lauantaina 17.08.2013 klo 14 – 18
Restaringin järjestämä futisturnaus oli kelistä huolimatta jymymenestys. Vettä tuli siihen malliin että hienot valkoiset sponssipaidat muuttuivat heti kättelyssä läpinäkyviksi paljastaen ROK:n pelaajien vatsalihakset. Tämä luultavasti johti siihen ettei edes tähtiä vilisevä U2 voinut ROK:n voittokulkua estää ja kertaheitolla vaisujen edellisvuosien menestyksen jälkeen voitettiin tietenkin koko turnee. Joukkueen kokoamisessa oli pientä ongelman tynkää ja siitä opiksi seuraaviin turnauksiin. Eli kertakaikkiaan täydellistä suorittamista. Erityiskiitos Nikolle ja Mitrille ja tietty juniorivahvistuksille jotka edesauttoivat sekä materiaalisesti että myöskin pelillisesti.     ROKin Futissivut>>>

Kaunissaari2013-08-03_12.11.29 Kaunissaaren reissu 3.8. on nyt tehty.
Toimitukselle ei ole aikaisemmin tullut mitään tietoa reissusta, niin kuin ei oikeastaan mistään muustakaan tähän retkeen liittyvästä.
Onneksi matkalla oli mukana erikoistoimittajamme Masi, joka on ottanut nämä mainiot kuvat kamerakännykällään ja lähettänyt kuvien mukana toimitukseen viestin:   'OK'  
Reissu meni siis hyvin ja kaikkilla oli mukavaa. Katso kuvia>>>

Reissusta tiedoitus oli perseestä, mutta kun mitään tietoa siitä ei ole ollut, niin ei ollut tiedoitettavaakaan.
Alkuperaiset, perutut järjestelyt, olivat ala-arvoiset, jos niitä nyt edes kunnolla oli. On toki muistettava, että meillä kaikilla, myös matkan järjestelijöillä on muutakin elämää, kuin vain touhuta ROKilaisten iloksi. Nyt kun on kesä. Ihmiset ovat maalla, mökillä, lomalla, kalassa, melomassa, pyöräilemässä, kaljalla, huitsin nevadassa, hunningolla tms... eli niillä on tärkeämpääkin tekemistä, eikä ketään edes saa ikinä kiinni. Selitykset on turhia. Silloin kun on tyritty on tyritty.
Kuitenkin, kun alkuperäiselle retkelle ei ilmoittautunut kuin kaksi osanottajaa ja kun matka peruttiin, pistää ihmetyttämään, ja jopa epäilyttämään, että matkaa edellisenä iltana muutamassa minuutissa kasaan saatiin parikymmentä osanottajaa.
Pääasia kuitenkin oli se, että retki kuitenkin järjestettiin ja se oli onnistunut. Kiitokset kaikille osallisille.

Darts Rubiini 
31.7 ke klo 18:30
RubiiniRubiinin Darts 5v.
  tuloskilpailuna

Vetäjänä Merja
ROKin DartsROKin
                     Darts
ROKin Darts

DARTSIN
5v.-kesäkisa oli valtava menestys. Kisaan osallistui peräti 20 pelaajaa.

SUPERVIIKONLOPPU
27...28.7.2013
Muutama kuva Tallinnan päiväristeilyltä 27.7.2013 >>>
Tallinnan
             päiväristeily 27.7.2013
SUPERHUMANS2013ROKin teräsmieskilpailu on kisattu.
ROK on saanut uuden teräsmiehen 28.7.2013, mutta
triathlon terästyttö säilytti urheasti entisen asemansa.
Kilpailu oli tiukka, mutta leikkimielinen. Uintiosuuden jälkeen kisaa johti Honkku, mutta Jusa pääsi pyöräilyosuudella johtoon ja säilytti asemansa loppuun asti. Sirpakin ohitti pyöräilyosuudella Honkun ja tuli toisena maaliin. Honkkusta tuli Rubiinin Teräsmies. Muitahan kisassa ei ollutkaan.
Muutama kuva ja video. Käy katsomassa>>>
Kisa oli hilpeän hauska, vaikka kyllähän se aina jännittää pulahtaa uimaan. Mutta jos ei ikinä mitään uskalla, niin eihän sitä ikinä mitään saakkaan. Nyt saatiin lyhyt hilpeän hauska urheilullinen hetki ja loistava tekosyy ottaa pieni snapsi. Jokivesi oli ruskeaa, mutta puhdasta ja vesi oli lämmintä. Harmi vain, että osallistujamäärä jäi useista viimehetken poisjäänneistä ja tapahtumien päällekkäisyyksistä johtuen vähäiseksi.

KALASTUSKILPAILU
Kisa käytiin 28.7.2013 klo 15.45-16.45 ja osallistujia oli 7 (Samppa, Sinikka, Jouni, Merja, Tatu, Tomi ja Jari).
Kaloja saatiin yhteensä 18 kpl ja neljää eri lajia (salakka, ahven, lahna ja hauki).
P7280002Pisteitä ei ollut paljoa jaossa, mutta ensimmäisen kalan ja siitä samalla pisteen sai Jari. Isoimman kalan piste meni Merjalle 20 cm:n hauen myötä. Eniten eri lajeja sai Tatu (2 x ahven, 2 x salakka ja 1 x lahna) ja siitä yksi piste. Eniten kaloja saivat Jari (5 x salakka) ja Tatu, joten se piste jaettiin Jarin ja Tatun kesken. Tasapisteissä suuremman kalan saanut voittaa, eli ROKin kalastuspokaali lähti Antin jälkeen nyt (ainakin) vuodeksi Tatun mukaan.
Muut kalat; 
Tomi 3 x salakka, 1 x ahven (15cm)
Jouni 2 x ahven
Samppa 1 x ahven
Herkkukassi -palkinnot menivät voittajalle Tatulle ja toinen "zemppipalkinto" Sinikalle, kun ei joelta mitään ylös saanut tällä kertaa...
Merja lähettää huomenna muutaman kuvan tapahtumasta / kaloista.  jp

fillaristi Lauantaina 20.7.  klo 11 AJETTIIN Kirkkonummelle fillareilla n. 40 km yhteen suuntaan. Takaskin ajettiin fillareilla.
Lisätietoa>>>

HUOMIO  HERÄTYS !
FILLAROIMAAN n.8km !   nuoli_oikea
bike110animated_bicycleanimated-bike
Perillä Haltialassa paistetaan makkaraa.
ROK tarjoaa !

17.7. Keskiviikkona klo 17:00 pyöräretki Haltialaan meni lähes läskiksi. Paikalle odotettiin suoranaista yleisöryntäystä. Olihan niin moni lupautunut mukaan.
Niin moni kuitenkin petti lupauksensa ja jäi saapumatta.
Tapahtuman takia oli nähty paljon vaivaa, mutta turhaan. Satu kävi paikalla Haltialassa etukäteen tutustumassa paikkaan ja ennakkotietona selvisi, ettei paikalla ollut sillä hetkellä polttopuita. Polttopuita hommattiin, jotta pyöräilijät voisivat paistaa ROKin tarjoamat makkarat.
Ylimääräinen polkupyörä oli hommattu lainaksi ja kunnostettu eräälle mukaan lupautuneelle.

LAUTAPELIT !
Voidaan kaiketi sanoa että pienehkö menestys. Pelattiin 6,5 tuntia.
Yhteensä taidettiin pelata yhdeksää eri peliä. Isoin pelaajamäärä yhdessä pelissä oli 6 pelaajaa. Pelaajia taisi olla yhteensä kahdeksan, myös muutama hangaround pelaaja jotka eivät pelanneet mutta katselivat.
Lisää tulossa joskus. Juhannussunnuntaina ei ilmeisesti pelejä koska olen varmaankin muualla.
spelit_juhannus

ketsuppi ROK risteily 7.6.2013
- Lähtö Katajanokalta  klo 21:30, yhteislähtö Rubbanasta
- 12h risteily joten paluu seuraavana aamuna klo 10:40

- Hintaan sisältyy Buffet illallinen
- Majoitus 4 hengen hyteissä

Kuvia reissusta löytyy>>>

LaivallaLAIVARISTEILY 7...8.6.
OLI MENESTYS

Kaikilla oli kivaa
ja
kaikki meni hyvin.

Kuviakin jo löytyy >>>
ROKin pyöräilijät tosin odottelivat, että Tallinnanmatkaajat olisivat tulleet "ketsupilla"(=Viking Line) Porvoojokea pitkin Porvooseen JL Runebergin laituriin, niin kuin oli sovittu. ROK Bikers oli varannut kaikille lihaskäyttöisen polkupyöräkuljetuksen Porvoosta Rubiiniin. Vaan eipä Tallinnan "heroja" näkynyt.

ROKin fillaristit vietti 25.5.2013 2012.09.08_48kmperinteistä makkaranpaistopäivää Luukissa. Lähtö Rubiinin edestä klo 12:00. Nautittiin mukava hetki kauniissa luonnossa makkaraa grillaten ja lintuja bongaillen. Kaikki olivat tervetulleita mukaan. fillaristiTikusta asiaa ja makkara tikun päähän ja suu makeaksi.
Luontoretkelle "huoltoautoilla". Huonojalkaisille vaikkapa avustaja mukaan. Siinäpä sitä oli kerhotoimintaa parhaimmillaan. Kaikki mukaan !
Viime vuonna matkaa kertyi meno-paluu 48 km>>>
Oma makkara ja juomapullo mukaan. Huoltoautokuskin paikka vapaana.

Kesäkauden avajaiset

ROK edustaaROKin standi asukasilta 9.4.2013   Katso video >>>  ROK ja muut aktiiviset asukasyhdistykset olivat Suutarilan kirjastossa edustamassa ja kertomassa toiminnastaan ennen varsinaista tilaisuutta. Saatu lisää ainutlaatuista kuvamateriaalia ! Kuviin>>>

Rubiini4kakku v. syntPurkkiorjattärit 
   Juhlitaan Rubiinin synttäreitä ja nautitaan siitä, etvuoden valoisampi puolisko vihdoin alkaa. La 23.3.2013
Musiikista huolehtii ROKin
oma hoviorkesteri Purkkiorjat. SUPERBINGO, jossa hyvät palkinnot. Valokuvauskilpailun 2012 voittajat vihdoin palkitaan. Tavataan tuttuja ja pidetään hauskaa.

ROKin sääntömääräinen yleiskokous pidettiin 20.2. klo 18:00 Rubiinissa.
Käsiteltiin tärkeitä asioita ja valittiin uusi hallitus. Hallitukseen 2013 valittiin: Tilsu, Jusa
ja Helka
 sekä uusina jäseninä:
Fillari-Mikko, Jokeri-Hannele ja Leipuri Hiiva.

Uusi hallitus piti heti kokouksen ja jakoi tehtävät:
puheenjohtaja: Tilsu
Uusi hallitus
 varapuheenjohtaja: Fillari Mikko (uusi)
sihteeri: Leipuri Hiiva (uusi)
rahastonhoitaja Helka
tiedotus: Jusa
tapahtumat(=hallituksen jokerikortti) Hannele (uusi)
varajäseneksi otettiin Sinikka
 Uusi hallitus aloitti toimintansa innokkaana, mutta se tarvitsee edeltäjänsä tapaan runsaasti TUKEA JA PALAUTETTA, jotta se voisi ja osaisi palvella jäsenistöään vieläkin paremmin.

20130216sauvakavelyLauantaina 17.2.2013 sauvakävelemään n.8 km:n lenkille ilmestyi peräti neljä innokasta urheilijanuorukaista!
Seuraavalle keskiviikon lenkille kaksi ja viime lauantaina oli vain yksi joka sekin köpötteli sitten kotiinsa.

Sauvakävely(sauvoilla tai ilman) sopii mainiosti myös koiran kusettajille ja ihan vaikka pelkästä ulkoilusta nauttiville. Parasta ROKin sauvakävelyssä on, että matkalla on mukana itseänsä parempaa seuraa ja ettei kävellen pääse eksymään kovin kauas Rubiinista. Lisäksi kunto ja terveys paranevat ja elämä maistuu siten entistä paremmalta. Puuhamiehenä toimii Fillari-Mikko: mikko.meriranta@kolumbus.fi   Kaikki mukaan !              http://www.sauvakävely.fi/  <= tietopaketti      LISÄÄ KUVIA>>>

Mikä on tämä harvinainenUrpilainen fogeli eli ilmeisesti lintu ?
Laskiaisena bongattu lintu on tunnistettu jo kolmannenkerran.
Lintu oli ensin Urpilainen, sitten nuori mustarastas, mutta nyt se on kuulemma taviokuurna.
Olkoon siis
TAVIOKUURNA
Tämä yksilö on siitä merkittävä, että siitä alkoi ROKin lintubongaus.
 
Lue lisää >>>

TilsuHernekeittoa ja mäenlaskua !
Laskiaisrieha Lauantaina 9.2.2013 Suutarinnuppi Jätemäellä oli menestys. Mäessä oli kivaa, sillä matkassahan oli kunnon eväät ja huolto toimi.
Ensin oli siis mäenlaskua ja virvokkeita. Loppuhuipennukseksi mäessä järjestettiin paljon mainostettu ylämäkeen laskukilpailu.
Ankaran kamppailun jälkeen julistettiin tulokset.
1. Jusa 18,75
2. Jani 23,49
3. Johnny 39,4
Naistensarjan voitti ylivoimaisesti Imma ajalla 1.18,2
LASKIAISKUVAT>>>
Mäen jälkeen jälkipuinti, kootut selitykset ja palkintojenjako oli Rubiinissa. Kaikki ROKilaiset saivat herkullista hernekeittoa ja myöhemmin illalla tietenkin karaoke ja riehakkaan reipas "seurakunta" kruunasivat laskiaispäivän.

ROK logotoivottaa kaikille oikein hyvää uuttavuotta 2013
ja kiittää jäsenistöä miellyttävästä ja aktiivisesta vuodesta 2012
Erityisesti kiitoksia jäsenistölle aktiivisesta osallistumisesta hyvin onnistuneisiin uudenvuoden bileisiin.

Kuvia uudenvuodenbileistä>>
Pikkujoulukuvat ovat ilmestyneet>>
Fingerpori

2012.10.27_33km_3_miniROKin pyöräilijät avasivat lauantaina 27.10 talvipyöräilykauden.
Matkaa kertyi 33 km per hiihtäjä...  ei kun siis pyöräilijä. Sää oli pakkasen puolella, mutta paskat siitä. Mitähän ne keksii seuraavaksi ???
2012.10.24_31_km_mini2Keskiviikkona 24.10 ROK-Bikersin järjestämät pimeät YÖAJOT smileyonnistuivat mainiosti. Kukaan ei kadonnut pysyvästi yön pimeään nieluun. Pimeyden sankarit olivat Sirpa, Mikko ja Jusa. 31 km. Lue lisää>>>

ROK järjesti hauskan retken APOLLO CLUBILLE STAND UP -komiikan pariin.
mikrofoniOli kuulemma hauska reissu. Konnentteja voi lähettää tästä>>>
Illan esiintyjät:   Sami Hedberg, Ismo Leikola, Jussi Simola
LYHYESTI PÄHKINÄNKUORESSA:
Tilaisuus:      APOLLO COMEDY CLUB syksy 2012 Helsinki

Ajankohta:      pe, 19.10.2012
Showtime:    klo 20-22 (sis. väliaika)
Sijainti: Apollo Live Club
Mannerheimintie 16
00100 Helsinki
3StandUp
Katso linkki ja naura: http://www.youtube.com/watch?v=a1qlKZZ-Nig

Kippis

2012.10.03_22kmKeskiviikkona 3.10. oli ROKin viimeinen aloittelijalenkki vuonna 2012. Paikalle ilmestyivät "PROSPECT"-jäseniksi tavallisten vakiokiitäjien lisäksi myös Honkku ja Hanna. Ajettiin Vantaajoenvartta pitkin Itämerelle asti. Vanhasta Kaupungista oikaisimme Käpylään. Käpylässä, kävimme varikkopysähdyksellä "Päättömässä Kanassa". Loppumatka oli lähes pelkkää alamäkeä sileällä asfalttipinnalla. Pyöräilijöinä tällä aloittelijalenkillä olivat Hanna, Honkku, Sirpa, Ville, Taisto, Mikko ja Jusa. Matkaa kertyi 22 km, eli siis 7 x 22km = 154  km. Lue lisää>>> Seuraavaksi ne kävi 6.10 Porvoossa ja rikkoi samalla 7000 km ! Lue lisää>>>

Frisbeetytto
Frisbeetytto
SI-SU-päivä
JA

KYLÄJUHLA
Vietettiin Lauantaina 01.09.2012
ROK osallistuupäiville ja kaipaa edustajia ainakin petankkiin, frisbeegolfiinja lentopallojoukkueeseen.
(klikkaile noita alleviivattuja linkkejä)
Lauantaina 01.09.2012 SI-SU -päivät-kuvia>>>


KIRPPARI:
ROK on Siltamäki-Suutarila-Töyrynummen paras klubi. Siinä vapisevat niin Leijonat, Nuorisoseura ja jopa Päiväkoti. Osallistutaan kisoihin ja kannustetaan ROK voittoon.
Kirpputori levittäytyy Kaksostenkujan suuntaan. Paikat jakaa Kirsti Latva.
Suomisen rouvalle varattu vakituinen paikka levonnaisten myyntiä varten.
Katoksen alle sijoittuvat (7 paikkaa) SiSu-seura, Korret
Kekoonmakkaranpaistaja (muurinpohjaletut), Lionit (makkaranpaisto), Martat (kahvit), Päiväkoti Seulasen Vanhempaintoimikunta, Matti Salmi (takorautatyöt).
Rubiinin aidan edessä on joku ROKilaisista aina pitänyt kirpparipöytää, voi olla, että niitä on ollut useammallakin ihmisellä. ROKilaiset ovat käsittääkseni myyneet omia tavaroitaan omaan pussiinsa ja joku on myynyt ROKin tavaroita ja ROKille lahjoitettuja tavaroita ROKin pussiin.

Yhteistyössä: Helsingin kaupunki/Sosiaalivirasto, Nuorisoasiainkeskus, Leikkipuisto Jalopeura, paikalliset koulut, Suutarilan kirjasto, MLL Tapaninkylä, Malmin Palloseura,Talin Tallaajat, Rubiinin olutklubi ROK, Ravintola Rubiini, K-Market Kavaljeeri, Lions Club Siltamäki, Siltamäen Nuorisoseura, Korret Kekoon, Siltamäen Huolto, Siltamäen Sopu, Suutarilan Omakotiyhdistys, Maahiset (partiolaiset), Siltamäen Kokoomus, Keskustan paikallisosasto, Siltamäki-Suutarilan Sosialidemokraatit, Koillis-Helsingin Vihreät, Siltamäen Uimahalli/Urheiluhallit, Siltamäen Apteekki, Siltamäen Fysikaalinen Hoitolaitos, Malmin Seurakunta,  Siltamäki-Suutarila-Seura.11.8.2012 ROK:n jalkapallon edustusjoukkue osallistui restaring pubi-jalkapalloturnaukseen.

Lauantaina 4.8.2012 pidettiin SUPER-ROKMAN-kisa>>>
Kuvia ja videoita 2012 ROKin Teräsmieskilpailusta löytyy osoitteesta
https://plus.google.com/photos/113972952493352430493/albums/5804292161828868641

SUPERHUMANS2

ROK'n mikroTRIATHLONon ratkennut
Uudet SUPER-ROKGIRL ja SUPER-ROKMAN on valittu !
Lue lisää ja järkyty ihastuksesta !>>>
ROK'n Kotisivut ovat siirtymässä videoaikaan. Eilen oli historiallinen hetki, kun sivustolle ilmestyivät ensimmäiset videotiedostot. Tähän on tietenkin ollut valmiudet jo vuosikausia, mutta ongelmana on ollut videotiedostojen suuri koko. Nytkin kun kotisivutilasta tulee puutetta, niin videoleikkeet ovat ensimmäisiä jotka lentävät bittien taivaaseen tai vaihtoehtoisesti, riippuen tietysti tiedostoista, ne lähetetään ehkä siististi Huitsin Nevadaan.
Mutta hei ! Asiaan !
Katso videolla Super ROKMAN Triathlonin uintiosuus ja palkintojen jako.
 Uintiosuus
 Palkintojenjako osa I

Andy
2012.08.04Kalastuskisa05Kalastuskilpailun suuri kysymys oli: Lahna vai Pasuri ?
Asiantuntijoita on konsultoitu ja LAHNA se oli.

Tämä hirvittävä jokihirviö huomasi lauantaina joen penkalla seisoskelevat "herkulliset" ROKilaiset ja päätti popsia makoisan välipalan. Ensimmäiseksi uhrikseen se valitsi Andyn. Seurasi kammottava kaksintaistelu. Onki meni poikki, mutta silti, aivan yllättäen,
voittajaksi selvisikin Kalastaja-Andy. Se olikin siis Andy, joka söi Lahnan eikä päinvastoin.
Maistui kuulemma oikein hyvältä savustettuna suppilovahverokastikkeen kera!  
Lue lisää ja järkyty Andyn
44,5 senttisestä vonkaleesta !>>>

futari Masafani

ROK'n FUTIS:    1.8.2012 Restaringin futisturnaus oli ja meni.
Lue lisää ROKin Futissivuilta>>>

ROK:n kesäklassikko. Grand Tour 2014Rubiini - Sipoo - Kerava - Järvenpää - Korso - Rubiini
ROKin 'GRAND TOUR 2012'
  14.7. on ajettu.  Pyöräilymatka oli 79 km
ROKin fillaristi
t kiittävät sponsoreitaan.
Lue lisää >>> ,
Kuvia Grand Tour 2012>>>

ROKin legendaariset NAAMIAISET La. 21.4.2012>>>
- Naamiaisissa meidän ROKilaisten veri punnitaan, kun villiinnymme, tuntemattomiksi naamioituneina, jälleen kerran toteuttamaan itseämme.
- Paras asu palkitaan
- Tapahtuma alkaa klo 17:00. Ruokailu, arpajaiset 21:30 karaoke...
- Ym kaikkea kivaa...
TERVETULOA !         Kuvia 2012 Naamiaisista>>>
Naamiaiset 2012

ROK:N LASKIAISRIEHA La. 25.02.2012 alk. klo.14.00 >>>
- Lähtö mäkeen Rubiinista klo 14.00 (Paras "pulkka" palkitaan)
- Mäessä mehua ja mäen jälkeen n. klo 16 Rubiinissa kuumaa ROK-"kaakaota" (4€/kpl jäsenille).
- n. klo 17 mäenlaskijoille keittoa
- n. klo 17.30 Bingo
- Bingon jälkeen vuorossa Karaoke
Tervetuloa!

Olutklubin YLEISKOKOUS 2012 Ma. 13.02 klo. 18.00>>>
- valitaan uusi hallitus
Tule mukaan vaikuttamaan!
Tervetuloa!

ROKin pikkujoulut 10.12.2011>>>
Alkaen klo 18:00
Ruoka klo 19:00
Joululaulua ja -soittoa laulajana Martti Kari
Arpajaiset
Tietokilpailu
JouluKaraoke 22:00
Liput 16 € ROKin jäsenet 12 €

ROK:n 5-VUOTIS BILEET La. 22.10.2011 alk. klo. 18.00>>>
AASIALAINEN MENU:5v
- lämmin alkudrinkki
- salaattia, leipää
- kana-maissikeittoa
- ruokajuoma
- Aasialaista ankkaa
ROK sponsoroi jäseniään, hinta 10€ (jäsenhinta vain jäsenkorttia vastaan), muille 16€
OHJELMASSA:
- ruokailu (klo. 19.00)
- kuvakilpailu
- arpajaiset
- Karaoke
- LIPUT KASSALTA -

Naamiaiset 2011

LASKIAISRIEHA ROK'n jäsenille Rubiinissa 05.03.2011 alk. 15.00 >>>
- Lumiveistoskilpailu, terassilla, 10 joukkuetta, 1-3 hlö.
- Suunnistustietokilpailu, "happihyppy", parikilpailu
- Rallikynä, Rubiinissa, noin 10 joukkuetta, parikilpailu
- säävarauksin
- Lisäksi; Terassikaakao, ei jäsenet 5€
Klo. 18.00 Rubiinissa
- hernerokkaa, ei jäsenet 5€
Klo. 20.00 Rubiinissa
- Palkintojen jako
- 3 parasta palkitaan
Tervetuloa!

Olutklubin YLEISKOKOUS 2011 Ke. 23.02 klo. 18.00 >>>
- valitaan uusi hallitus
- jäsen maksun maksaneet ovat äänioikeutettuja
Tule mukaan vaikuttamaan!
Tervetuloa!

ROK:n ja Rubiinin PIKKUJOULUJUHLAT La. 04.12.2010 alk. klo. 17.00 >>>
Kaikki mukaan pitämään hauskaa ja täyttämään maha herkuilla.
Teemana UNKARI; Unkarilaista ruokaa ja musiikkia.
Paikanpäällä joulupukki ja tonttu.
Jälleen, hulppeita arpajaisvoittoja ja kaiken kruunaa kinkkubingo.
Joululauluja esittää/laulattaa kaunisääninen huippuosaaja Tarja Setälä!
Loppuillasta joulu karaoke.
Nyt liput myynnissä tiskiltä; ROK-jäsenet 15€ ja 18€ ei jäsenet.
Lippuja rajoitetusti.
Tervetuloa!

ROK:n teatteriretki KVARTETTI 22.11.2010
- lähtiöitä peräti 120 :D

ROK 4-vuotis bileet 23.10.2010 >>>
- alk. klo. 18.00
- Tervetuliaisdrinkki, Mexican-buffet, ruokajuoma ja kakkukahvi
- Yksityistilaisuus klo. 18.-21.00 (vain lipun lunastaneille)
- 12€ (ROK-jäsen, 18€ (ei jäsen)
- Illalliskortit kassalta!
Letkeätä musiikkia bändien tahdittamana alk. 21.30
Tervetuloa!
ROK 4v 2010


RUBIININ ELONKERJUUJUHLAT 20.-22.8.2010
20.8 - Viininmaistiaiset, vitsinkerrontakilpailu, Big Jay V & The Band viihdyttää, illalla huikopalaa
21.8 - Jalkapalloturmaus Konalassa klo. 13-17.00, Rubiinissa SIKA vartaassa klo. 18.00
22.8 - Terästetyt Räääppiäiset klo. 11.00 ja ilo jatkuu :-D
- 3 päivän lippu, 30 €
- Kaksi 3 päivän lippua, 50 €
- Perjantailippu, 15 €
- Lauantailippu, 15 €
- Päivälipun ostajalle Su. räääppiäiset, 5 €
Tervetuloa Pitämään Hauskaa!

RESTARINGIN JALKAPALLOTURNAUS 2010 >>>
- La 21.8 klo. 12.30
- Konalassa, Kolsarintie (Kolsarintien länsipäästä laskeutuu polku kentälle)
- Bussi lähtee Rubiinin edestä noin klo. 11.30
- Bussikuljetus kumpaankin suuntaan
Tervetuloa!


Rubiinin ja ROK:n kesäkauden TERASSIAVAJAISET 12.06.2010
- vierailevat olutseurat
- Wokki kuumana!

Olutklubi Wossikan vierailu, avaa kesän 29.05.2010
- vierailevat olutseurat
- Wokki kuumana!

Olutklubi Satulinna vierailu, avaa kesän 08.05.2010
- vierailevat olutseurat
- Keittiö kuumana!

Kuvia ROKin perinteiset NAAMIAISET 2010 >>>
Naamiainen 2010

ROKin kevään 2010 TEATTERIRETKI - HULLUT JÄIVÄT (.pdf) >>>
- La 10.4 klo. 19.00
- Terapeuttinen komedia mielenterveydestä - esityksessä nauretaan hullujen sijaan terveille, eli heille joita ei vielä ole riittävästi tutkittu, mustaa huumoria, raamattu/SWOT-terapia/joulupukki/mustetarhat/Anton Tsehov ja masentunut Jussi :-D
- Esityspaikka: Teatteri Kultsa, Kyösti kallion tie 1, Hki 57
- ROK huolehtii kyydityksestä - lähtö Rubiinista klo. 18.00
- Teatterin jälkeen Rubiinissa iltapala ja häppäri

La. 13.02 ROKin perinteinen LASKIAINEN 2010 >>>
- pulkkamäellä (jätemäki) kokoontuminen klo. 14.00
- kilpailuja
- klo. 17.00 Rubiinissa lämmin mehu, punssi ja hernekeittoa
- Happy-hour 17-22.00
- baari auki 03:n

Ma. 08.02.2010 ROKin YLEISKOKOUS 2010 >>>
- klo. 18.00
- uuden hallituksen perustaminen
- kaikki mukaan vaikuttamaan!
- Happy-hour

Pikkujoulut2009

ROK 3v

La 04.09 ROK Hohto-keilailu Tapanilan Erällä klo. 19.00
- 8-9 paikkaa jäljellä

SiSu-paivat_2009
- kirpputoripöytä (tuokaa tavaraa)
- Petanque-kisat klo. 11.00, kerää 3:n hengen joukkue
- lentopalloskabat klo. 11.00 (Palvelukeskuksella)
- ilmoittautumiset, Satu puh. 09-31073720

La 12.09 Aleksanterin teatteri, ULLA TAPANINEN, Lava-Ammuntaa 3.
- ilmainen bussikuljetus
- kokoontuminen Rubiinissa klo. 17.30

La 26.09 Olutklubi Satulinna vierailu alk. klo. 15.00, Espoo Kirstinmäki
Satulinna 2009

Touhutorstai 2009, kesä- ja heinäkuu (jatkuu 2010)

Olympialaiset 2009
Kuvia 2009 Olympialasista>>>

Naamiaiset 2009
Kuvia La 25.04 Naamiaiset 2009 >>>

ROK_Ateenassa_2009

La 21.02 Laskiaisrieha 2009 >>>2009
            Laskiainen
 - pulkkakilpailut
 - punssia ja hernerokkaa
- bingo ja bändi
- karaoke
- ilmainen sisäänpääsy bbbbb

ROK_Lontoossa

La 13.12.2008 Pikkujoulut >>>
Rubiinin Olutklubi järjesti perinteiset pikkujoulut Ravintola Rubiinissa. Ohjelmassa oli tervetuliaisglögi, ruokailu, arpajaiset ja karaoke. Paikanpäällä oli joulupukki. Perinteen mukaan osallistujat ottivat pienen lahjan mukaan. Illalliskortit olivat myytävänä kassalta.
Kuvia pikkujouluista>>>
pikkujoulut_2008

24.10.2008 ROK 2-VUOTIS JUHLAT >>>2v bailut
- klo. 18.00-21.00 yksityistilaisuus (ROK:n jäsenille)
- illalliskortti 5 €
- tervetuliaisdrinkki, illallinen, ruokajuoma, kakkukahvi ja BÄNDI
- Happy Hour klo. 18.00-21.00
- illalliskortti kassalta

Darts-kisat 2008
La 11.10 Darts-kisat 2008 kuvia >>>

La 20.09.2008 Wossikan vierailu >>>

La 06.09.2008 Siltamäki/Suutarila SI-SU päivä
- kirpputori
- petankki
- lentopalloa klo.08.00, ROK sijoittui palkintopallille 3
- koirapuisto (koirarotujen esittely)
- tapahtumaa eri puolella Siltamäkeä ja Suutarilaa
- iltamat klo.22.00

La 17.05.2008 ostarilla kirpputori


Naamiaiset 2008
Naamiaiskuvat 2008>>>

Pe 04.04.2008 ROK:n klubi-ilta & Purkkiorjat
Purkkiorjat & Rubiinin Olutklubi esittivät "Purkkiorjat - Omassa liemessä" -sarjakuvakirjan virallisen julkistamiskeikkan Ravintola Rubiinissa. Show time oli Talviriehaklo 20 - 21.30, jonka jälkeen musiikista piti huolen DJ. Myynnissä oli myös painolämpimiä albumeita nimikirjoituksilla varustettuna

La 01.03 Talvirieha 2008
Rubiinin Olutklubin talvirieha & Mallasseura Wossikan vierailu lauantaina 1.3. Ohjelmassa oli rullapotkukelkkailua, mölkkyä ja reipasta ulkoilua. Rubiinissa pelaitiin pöytälätkää & bingoa sekä nautittiin hernekeitosta ja pannarista. Ilta huipentui karaokeen.
Kuvia Talviriehasta>>>

Pe 23.11 Pikkujoulut 2007
Rubiinin Olutklubi järjesti pikkujoulut Ravintola Rubiinissa perjantaina 23.11. Ohjelmassa oli tervetuliaisglögi & valokuvia menneistä, ruokailu, bingo, arpajaiset sekä elävää musiikkia. Lisäksi paikalla piipahti joulupukki.

La 22.09.2007 Vierailu WossikkaanWossikassa
ROKkilaiset kävivät vastavierailulla Mallasseura Wossikan järjestämässä tapahtumassa. Ohjelmassa oli mm. laserammuntaa, tikanheittoa, ruokailua ja petankkia. Kiitoksia kovasti Mallasseura Wossikalle tapahtumasta sekä kaikille osallistuneille ROKkilaisille!

Wossikka Rubiinissa

La 18.08.2007 Mallasseura Wossikan vierailu
Wossikan väki saapui Rubiiniin sankkalukuisena. Kekkerit alkoivat klo 15 ja jatkuivat reiluun kahdeksaan. Ohjelmassa oli minigolfia, saappaanheittoa, parihiihtoa, arpajaiset, grillausta ja mölkynheittoa. Musiikista vastasi loistava Purkkiorjat. Kiitoksia kaikille osallistuneille!

13.04.2007 Luolamies-näytelmäNaamiaiset 2007
Käynti Luolamies-näytelmässä Aleksanterin teatterissa

Pe 30.03.2007 Naamiaiset
Bileet alkoivat grillauksen merkeissä. Ohjelmassa oli myös kilpailuja, arpajaiset, tietovisa, tanssia, karaokea jne... Paras asu palkittiin!
Katso kuvat 2007 Naamiaiset>>>

La 03.03. Käynti Formula 1- näyttelyssä Designmuseossa

Su 18.02.2007 Laskiaisrieha Jätemäellä>>>Laskiaisrieha
Laskiaisrieha

2006 Juicemore JuicePe 29.12.2006 More Juice - lisää mehua!>>>
Illan teemana oli Juice Leskinen ja hänen musiikkinsa. Kuulimme levyltä Juicen parhaat biisit ja livenä meille esiintyi Juicen tuotantoa soittanut loistava lähes sinfoniaorkesterin kokoinen bändi.

Pe 08.12.2006 Pikkujoulut kuvia>>>
Maailman ensimmäiset ROKin pikkujoulut vietettiin Rubiinissa. Ilta alkoi joulubuffetin merkeissä, jonka 80 (!) ihmistä olivat varanneet ennakkoon. Kaikki mahdolliset ruokatilat oli varattu, hienoa! Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.2006- Pikkujoulut
Tämän jälkeen oli ohjelmassa klubin paitojen & arpojen myyntiä ja joulupukin vierailu. Duo Sakke ja Atso tulivat soittamaan livemusiikkia, ROK ROK ! Sitten kilpailimme tanssin tahtiin, bändi jatkoi rokkaamistaan, ja arvat arvottiin. Loistavat palkinnot digiboksista ja auton lasien kalvotuksesta lähtien löysivät omistajansa. Suuri kiitos kaikille palkintojen hankkijoille! Bändi jatkoi soittoa ja myös vierailijoita kävi lavalla. Kaikilla oli hauskaa, ja jäsenmäärä nousi yli sadanviidentoista! hYVÄ ME ! Katsokaa pikkujoulukuvat Kuvia & muistoja -valikosta!Sivun alkuunup arrow
Ti 21.11.2006
Hallitus ja huvitoimikunta suunnitteli pikkujoulua, ja sen jälkeen pidettiin ensimmäinen klubin ja ravintolan yhteinen bingo, jossa Rubiini lahjoitti pizza- ja juomapalkintoja. Satu toimi bingon juontajana ja Ben pallonpyörittäjänä. Väkeä riitti ja mukavaa oli!
  Lue Mikko Salon mainio katsaus ROKin historiaan>>>